Homenatge pòstum a Francisco Campos Alemany

L’acte tindrà lloc el divendres 3 de febrer a les 18.00h, en la seu del carrer Alberic (València) del Col•legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.

El pròxim divendres 3 de febrer, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana retrà homenatge a la figura de Francisco Campos Alemany, pioner de la psicologia educativa valenciana i membre destacat del COPCV, que va faltar el passat mes de novembre.

L’acte, s’iniciarà a les 18:00h en la seu del COPCV del carrer Alberic, amb les paraules del degà del COPCV, Francisco Santolaya. També intervindran representants de diversos àmbits de la psicologia, especialment de l’àrea d’educació de les escoles on treballava. Tots ells, companys i amics, recordaran a qui des dels inicis del Col·legi, va tindre una relació molt estreta amb aquest organisme.  

Campos va ser Vicepresident de la Delegació del País Valencià del Col·legi Oficial de Psicòlegs (1990-1996), primer President de la Comissió Deontològica del COPCV (1990-1993) així com vocal fins l'any 2016, i vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Espanya (1993-1996).

Pertany a la tercera promoció de psicòlegs valencians i per tant, ha sigut un dels professionals que va treballar durant més de 35 anys per visibilitzar la necessitat i la tasca de la Psicologia en diversos àmbits del nostre territori, apostant sempre per un model d’intervenció preventiu i global. Pioner de la Psicologia educativa i municipal valenciana, alhora que professional de la clínica des d'una perspectiva psicoanalítica. Una feina que ha desenvolupat com a psicòleg municipal a Real de Montroi i al Col·legi Trafalgar de València.

Durant l’homenatge, es té previst repassar la seua trajectòria professional i recordar-lo a través de la projecció de diverses fotografies. Es finalitzarà amb l’entrega als familiars, d’una placa commemorativa. 

 

Dia: Divendres 3 de febrer de 2017

Hora: 18.00h – 20.00h.

Lloc: Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valencina. C/Alberic, 35 baix.

Es prega confirmar assistència enviant un correu electrònic a copcv-siot@cop.es o telefonant a 963153353 Ext. 1

Reunión de las Juntas Rectoras 2004

 



Noticias relacionadas

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer