Resum - Junta General Ordinària 2017 del COPCV

El divendres 3 de març se celebrà la Junta General Ordinària del Col•legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana. En aquest any, la localitat de celebració ha estat Castelló. Els col•legiats presents van ratificar tots els punts sotmesos a votació.

El passat divendres 3 de març se celebrà la Junta General Ordinària del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la  Comunitat Valenciana. En aquest any, la localitat de celebració ha estat Castelló, concretament en la  nova seu del COPCV al carrer Sant Josep, 2 baix / San Feliu, 16.

S’exposaren i aprovaren pels presents els punts esmentats tot seguit:

  1. Lectura i aprovació, en el seu cas, de l’Acta de la Junta General Extraordinària del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, celebrada el dia 27 de maig de 2016.
  2. Presentació i aprovació, en el seu cas, de la Memòria d’Activitats realitzades durant l’any 2016.
  3. Presentació i aprovació, en el seu cas, del Pla d’Activitats per a l'exercici 2017.
  4. Presentació i aprovació, en el seu cas, dels informes de comptes anuals de l’exercici econòmic 2016: Balanç a 31/12/2016, compte de resultats a 31/12/2016 i liquidació del pressupost de ingressos i despeses  de l’exercici 2016.
  5. Presentació i aprovació, en el seu cas, de la proposta de l’import de les quotes col·legials per a l'any 2017.
  6. Presentació i aprovació, en el seu cas, de la proposta de pressupost d’ingressos i despeses per a l'exercici 2017.
  7. Presentació i aprovació, en el seu cas, dels  col·legiats que es proposen  per a ocupar el càrrec de Vocal a la Comissió Deontològica.
  8. Propostes i suggeriments. 

Tots els punts sotmesos a deliberació van ser aprovats pels col·legiats presents. Igualment els membres de Junta donaren resposta a les qüestions plantejades en els torns de paraula.

Destacaríem que enguany, i per primera vegada, la reunió de la Junta General  ha estat gravada. El fitxer resultant de la gravació, juntament amb la certificació expedida per la secretària de l'autenticitat i integritat del mateix, i tots aquells documents que en suport electrònic han estat utilitzats com a documents de la sessió, podran acompanyar a l'acta de les sessions, sense necessitat de fer constar en ella els punts principals de les deliberacions.

Els responsables d’exposar els punts feren servir com ve essent habitual a les darreres Juntes, presentacions en pantalla gran per aclarir la seua exposició i les dades presentades.

Us recordem que tota la documentació presentada es troba a la vostra disposició en la pàgina web del Col·legi. Us recomanem la seua lectura, tant per conèixer  la gestió duta a terme com les propostes de gestió per al present any.

Ara, sols resta que la Administració done el vist i plau a les modificacions d’estatuts aprovats en la passada Junta General Extraordinària que vam celebrar en Alacant el dia 27 de maig de 2016, i ordeni la publicació en el DOCV,  i així es puga fer efectiu, entre altres,  el canvi de nom del   Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

  

 

DOCUMENTACIÓN Convocatoria Junta General Ordinaria/DOCUMENTACIÓ Convocatòria Junta General Ordinària

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer