Avís important per als gabinets psicopedagògics municipals

Creació d’una base de dades per rebre informacions de manera directa des de la Conselleria d’Educació.

      

Membres del COPCV estan mantenint entrevistes i contactes amb diversos estaments de la Conselleria d’Educació per estar presents en la nova configuració de l’orientació prevista. En aquest sentit s’ha valorat, en referència als Gabinets Psicopedagògics, diverses millores tècniques en el treball quotidià, com son l’accés a la plataforma Itaca i poder rebre directament des de la Conselleria informacions importants que habitualment eren remeses únicament als SPEs.

Per la seua banda, el COPCV s’ha compromès a elaborar una base de dades de correus electrònics oficials dels Gabinets Psicopedagògics Municipals per a posteriorment, enviar-la a Conselleria d’Educació.

Per la qual cosa, fem una crida a facilitar al Col·legi els correus electrònics oficials on es vulga rebre la informació oficial des de Conselleria d’Educació.

 

Podeu enviar la vostra informació a:

copcv@cop.es

Indicant en el motiu de l’enviament:  

Alta correu electrònic Gabinets

 

En el text del missatge

  • Nom del Gabinet /població.
  • Correu Electrònic oficial.

 

Continuarem informant de la resta de novetats que afecten a la psicologia educativa valenciana.Noticias relacionadas

  • 13/11/2018
El COPCV se reúne con los grupos de trabajo de Castellón

Mar Lluch, Vicedecana 3ª; y Mª Carmen Molés, Vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, se han reunido con las y los representantes de los Grupos de Trabajo de Castellón para poner en común todas aquellas iniciativas, propuestas y sugerencias que existen por ambos lados.
Leer

  • 12/11/2018
Memòria anual sobre la convivència escolar en la Comunitat Valenciana Curs 2016-2017

La Direcció General de Política Educativa presenta l'informe general de les actuacions realitzades sobre la convivència escolar a la Comunitat Valenciana en el curs escolar 2016-2017, en el compliment de les seues competències.
Leer

  • 10/11/2018
1ª Edición del Curso de Posgrado: Experto en Intervenciones Grupales y Multifamiliares en contextos sociales, sanitarios y educativos

La Salle Centro Universitario y el Centre de Terapia Interfamiliar (CTI) organizan esta actividad que tendrá lugar en el CREAP, València de enero a Junio de 2019
Leer

  • 08/11/2018
GUÍA: Altes Capacitats Intel·lectuals per a la Comunitat Educativa

Generalitat Valenciana, Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Leer

  • 06/11/2018
'No te calles, cuéntalo!' lema de la campaña del COPPA para luchar contra el acoso escolar, poniendo el foco en estudiantes, docentes y familia

El Colegio Profesional de Psicología de Aragón, con el patrocinio del Consejo General de la Psicología de España, a través de la División de Psicología Educativa (PsiE), ha puesto en marcha una campaña para luchar contra el acoso escolar, poniendo el foco en alumnado y en toda la Comunidad Educativa.
Leer

  • 31/10/2018
Curs formatiu per a professionals de l'àmbit de la Infància i Adolescència/Curso formación para profesionales del ámbito de la Infancia y Adolescencia

La Direcció General d'Infància i Adolescència en el marc del conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia, convoca este curs. El formulari d'inscripció estarà obert fins les 14h. del 7 de novembre de 2018. L'aforament és limitat i l'admissió es farà per orde d'inscripció. / La Dirección General de Infancia y Adolescencia en el marco del convenio de colaboración con el Col·legi Oficial de Psicologia, convoca este curso. El formulario de inscripción estará abierto hasta las 14h. del 7 de noviembre de 2018. El aforo es limitado por lo que la admisión se hará por orden de inscripción.
Leer