Avís important per als gabinets psicopedagògics municipals

Creació d’una base de dades per rebre informacions de manera directa des de la Conselleria d’Educació.

      

Membres del COPCV estan mantenint entrevistes i contactes amb diversos estaments de la Conselleria d’Educació per estar presents en la nova configuració de l’orientació prevista. En aquest sentit s’ha valorat, en referència als Gabinets Psicopedagògics, diverses millores tècniques en el treball quotidià, com son l’accés a la plataforma Itaca i poder rebre directament des de la Conselleria informacions importants que habitualment eren remeses únicament als SPEs.

Per la seua banda, el COPCV s’ha compromès a elaborar una base de dades de correus electrònics oficials dels Gabinets Psicopedagògics Municipals per a posteriorment, enviar-la a Conselleria d’Educació.

Per la qual cosa, fem una crida a facilitar al Col·legi els correus electrònics oficials on es vulga rebre la informació oficial des de Conselleria d’Educació.

 

Podeu enviar la vostra informació a:

copcv@cop.es

Indicant en el motiu de l’enviament:  

Alta correu electrònic Gabinets

 

En el text del missatge

  • Nom del Gabinet /població.
  • Correu Electrònic oficial.

 

Continuarem informant de la resta de novetats que afecten a la psicologia educativa valenciana.Noticias relacionadas

  • 25/04/2017
ARTICULO: 'Diferencias de género en la (in)atención, hiperactividad, e impulsividad en un examen de inglés con importancia determinante'

Autores: Hsin-Yi Liang, y Brent A. Kelsen. Department of Child Psychiatry, Chang Gung Memorial Hospital at Linkou & Chang Gung University, Taoyuan, y Language Center, National Taipei University, New Taipei City. Publica 'Electronic Journal of Research in Educational Psychology' (abril 2017). El texto está en inglés y castellano.
Leer

  • 14/04/2017
Abierto el plazo de inscripción para el VIII Encuentro Nacional APFRATO

El evento se celebrará en Granada los próximos 2, 3 y 4 de junio en el Hotel Barceló Granada Congress bajo el lema 'Ser docente en el siglo XXI'. Ya está abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 10/04/2017
Resolució de la Conselleria d'Educació per la qual es regula l'elaboració del Pla d'Actuació per a la Millora (PAM) als centres educatius

El PAM és un conjunt d’actuacions que es realitzen en un centre per a la millora de la qualitat educativa que inclou, entre altres aspectes, la consecució de l’equitat en l’educació i la millora de les competències de l’alumnat.
Leer

  • 02/04/2017
Obert el temini per inscriure's en les X Jornades Socioeducatives de Sueca

La trobada porta per títol 'Emocions i sentiments des de la neurociència. El model diàlogic de resolució de conflictes' i es farà el proper 27 d'abril al Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca.
Leer