Avís important per als gabinets psicopedagògics municipals

Creació d’una base de dades per rebre informacions de manera directa des de la Conselleria d’Educació.

      

Membres del COPCV estan mantenint entrevistes i contactes amb diversos estaments de la Conselleria d’Educació per estar presents en la nova configuració de l’orientació prevista. En aquest sentit s’ha valorat, en referència als Gabinets Psicopedagògics, diverses millores tècniques en el treball quotidià, com son l’accés a la plataforma Itaca i poder rebre directament des de la Conselleria informacions importants que habitualment eren remeses únicament als SPEs.

Per la seua banda, el COPCV s’ha compromès a elaborar una base de dades de correus electrònics oficials dels Gabinets Psicopedagògics Municipals per a posteriorment, enviar-la a Conselleria d’Educació.

Per la qual cosa, fem una crida a facilitar al Col·legi els correus electrònics oficials on es vulga rebre la informació oficial des de Conselleria d’Educació.

 

Podeu enviar la vostra informació a:

copcv@cop.es

Indicant en el motiu de l’enviament:  

Alta correu electrònic Gabinets

 

En el text del missatge

  • Nom del Gabinet /població.
  • Correu Electrònic oficial.

 

Continuarem informant de la resta de novetats que afecten a la psicologia educativa valenciana.Noticias relacionadas

  • 15/12/2017
Marzà: 'Plantegem una educació inclusiva integral per a tot l'alumnat'

El conseller d'Educació, Investigació Cultura i Esport ha presentat la proposta d'un decret d'educació inclusiva junt al secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miquel Soler, el director general de Política Educativa, Jaume Fullana i la directora general d'Infància i Adolescèmcia, Rosa Molero. Aquesta proposta es durà a les meses de negociació amb els diferents agents de la comunitat educativa la pròxima setmana.
Leer

  • 11/12/2017
IX Congreso Internacional de Psicología y Educación (CIPE2018)

La actividad se celebrará en Logroño durante los días 21, 22 y 23 de junio de 2018
Leer

  • 07/12/2017
II Jornada sobre Psicologia Educativa “Neurociència i Educació”

El COPCV organitza este acte que es realitzará el 15 de desembre, en el saló d'actes de la Universitat Jaume I de Castelló. Activitat gratuita previa reserva de plaça.
Leer

  • 17/11/2017
La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives adjudica al COPCV els tallers de prevenció de la violència de gènere amb alumnat de secundària

Professionals de la Psicologia amb experiència en l’àrea, ja s’han reunit per tal de posar en comú el contingut d’estos tallers que s’impartiran a joves d'entre 13 i 15 anys.
Leer

  • 10/11/2017
La atención psicológica es clave para identificar y paliar los cuadros postraumáticos del crimen de Elda

El COPCV se pone a disposición de la comunidad educativa y de las personas afectadas.
Leer

  • 09/11/2017
Actuación con el alumnado inmigrante del Gabinete Psicopedagógico Municipal de Xirivella

Más de 730 familias se han beneficiado del Programa de Atención a las familias inmigrantes con hijos/as en edad escolar. Las profesionales del servicio psicopedagógico de Xirivella (València) dan a conocer al COPCV su trabajo.
Leer