III Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la l'UJI

Este esdeveniment tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril a l'Edifici del Consell Social. Enguany es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica. La inscripció per assistir estarà oberta fins el pròxim dilluns 3 d’abril de 2017.

Els dies 5 i 6 d'abril es celebraran les III Jornades Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló. Esta és una ocasió on joves investigadors/es de les tres titulacions (Infermeria, Medicina i Psicologia) presenten els seus primers treballs, tutoritzats pels seus professors i profesores.

El formulari dassistència estarà obert fins al 3 d’abril de 2017 a les 23.59 hores. Des de l'organització informen que per qüestions organitzatives, no podran assistir als tallers cap que no estiguen inscrits formalment a les jornades. A més, la reserva de la plaça als tallers es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció.

Aquest any, es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica i comptarà amb taules d'experts, tallers aplicats, comunicacions i pòsters de l'alumnat de Psicologia de la Facultat de Ciències de la Salut, i d'altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec de la Doctora Anna Lluch, Cap del Servei d'Hematologia i Oncologia de l'Hospital Clínic Universitari de València, Catedràtica del Departament de Medicina de la Universitat de València i investigadora referent en càncer de mama.

 

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: https://sites.google.com/a/uji.es/iii-jornades-salut/ 



Noticias relacionadas

  • 21/03/2024
Psicooncología y oncogeriatría, apoyo fundamental en pacientes con cáncer

Roche analiza en GU Spot el papel de estos profesionales en el abordaje de los pacientes oncológicos
Leer

  • 12/03/2024
Expertos muestran su apoyo a la especialidad en Psicooncología

Desde el momento del diagnóstico, las personas enfrentan una montaña rusa emocional que incluye miedo, ansiedad, tristeza e incertidumbre sobre el futuro.
Leer

  • 21/02/2024
Únete y apoya la creación de la Especialidad en Psicooncología y Psicología Paliativa

Para marcar una diferencia significativa en la vida de aquellos que enfrentan el cáncer y sus familias, puedes unirte a la iniciativa firmando esta petición.
Leer

  • 02/02/2024
Día Mundial Contra el Cáncer (4 de febrero) - Entrevista a Pilar Moreno, psicooncóloga responsable de programas y servicios en AECC

P. Moreno: 'Dentro de la Psicooncología, el psicólogo/a tiene un papel relevante no solo en la atención especializada durante la enfermedad sino también desde la perspectiva de la prevención'.
Leer

  • 05/01/2024
El PIR de Psicooncología ultima sus trámites para ser especialidad en 2024

Desde la profesión van a empezar los trámites para crear la nueva especialidad centrada en pacientes con cáncer
Leer

  • 28/11/2023
Nos reunimos con la Asociación Alicante para la Lucha Contra el Cáncer (AACC)

La vicedecana 2ª del COPCV, Concepción Sánchez Beltrán, y María Belén Ortiz, gerente provincial de la Asociación, valoran las diversas opciones de colaboración entre las entidades.
Leer