Seminari: 'Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatge. Actuacions educatives d'èxit'

L'actividad te previst el seu inici el dia 22 de novembre de 2017.

 

 

Dins de la seus oferta formativa el COPCV al seu Centre de Formació i Atenció Col.legial, situat al carrer Pintor Navarro Llorenç, 19 i 20 - baix (València), ha donat un espai al Seminari: "Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatè. Actuacions educatives d'èxit". Aquesta activitat, que serà impartida per Isidre Mansanet, Psicòleg i Gaspar Izquierdo,Psicòleg i Pedagogté una metodologia activa i participativa.

La participació en esta activitat es gratuïta, sols es necessari realitzar un depòsit de 10€ per reservar la plaça. Dit import podrà ser compensat en les activitats que el Co.l.legi organitze i que desitge assistir. L'única condició es realizar l'activitat sol.licitada.

El Col.legi ha volgut entrevistar els docents, per tal de resoldre qualsevol dubte que es puga tindre i proporcionar més detalls que puguen ser del vostre interés.

Metes i objectius destacats que indicaríeu als alumnes a l'inici de l'activitat.


- Es pretén que els assistents al Seminari, coneguen els fonaments científics en els quals se sustenta l'educació inclusiva, l'aprenentatge dialògic, les comunitats de aprenentatge  i les actuacions educatives d'èxit. 

- El Seminari pretén donar una informació suficient, perquè els assistents troben camins, per a una complementària formació teòric-pràctica, en els temes tractats que els possibilite la seua aplicació i difusió en l'àmbit professional.

 

Per què pot resultar interessant el Seminari que proposeu?

1.- Perquè els processos educatius avui tenen bases científiques clares que ens permeten actuar amb certeses i podem evitar les ocurrències. L'aprenentatge dialògic i les actuacions educatives  d'èxit són mostra d'aquests avanços científics que cal conèixer i utilitzar
2.- Perquè les comunitats d'aprenentatge tenen l'aval de la comunitat científica internacional i promoure-les suposa un gran avanç en els processos de transformació social que es pretenen des de l'acciópsicoeducativa


Hi ha algun altre tema/punt que desitgeu destacar?

-Destacar la importància que té per a totes les professions la formació contínua. En el cas que ens ocupa, sent psicòlegs, amb major motiu, donats els ràpids canvis que es produeixen en la nostra societat i les grans aportacions de la ciència en tots els àmbits de la psicologia

 

PROGRAMA E INSCRIPCIONES: https://www.cop-cv.org/formacion/3443
 

 

 

 

Más información en el

Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana

Centro de Formación y Atención Colegial

C/ Pintor Navarro Llorens, 19 y 21 bajo

46008 Valencia

Tfno: 96 354 00 14

Fax: 96 354 00 13

E-mail: copcv-form@cop.es

https://www.cop-cv.org/formacion/

https://www.cop-cv.org



Noticias relacionadas

  • 15/04/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 26/01/2024
Plan formativo IVAFIQ 2024. Formación transversal

Apertura de prescripción 1 de febrero de 2024 a las 17 horas.
Leer