Un any més, el COPCV fomenta els valors esportius en la XXVI Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat de Castelló

L’esdeveniment, organitzat pel Patronat d’Esports de la capital de la Plana, s’ha celebrat el 10 de novembre en el Teatre del Raval. En l’acte s’ha reconegut la progressió i els èxits aconseguits durant la temporada passada de 40 joves esportistes.

Des que es signara el conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló, els valors esportius són un eix fonamental de la Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat. Amb el projecte "Un esport, un valor", a través de quatre vídeos realitzats per alguns clubs de Castelló, es potencia i promociona la cara més humana de l'esport i  els valors que transmet la seua pràctica entre els més joves.

L'homenatjat especial, Pablo Herrera Allepuz, jugador internacional de vòlei platja i olímpic en diverses ocasions, va obrir aquest apartat, amb un emotiu vídeo on reflectia la importància de la constància, la superació com a valors intrínsecs a la pràctica esportiva, així com l'amistat, la companynia i el suport de les persones més properes a la seva trajectòria professional.

Els assistents, varen gaudir dels vídeos del Club de Natació Azahar Sincro, el Club Pilotari de Castelló, l'Escola d'Escacs Castellò i el club de Beisbol Criolls de Castelló. Tots ells, amb històries reals dels seus esportistes que expliquen una història de valors associats a l'esport que en paraules de Mari Carmen Molés, Vocal de la Junta de Govern del COPCV, “paga la pena ser coneguts i reconeguts, enaltint els aspectes més humans dels joves esportistes”.

M Carmen Molés, junt amb joves esportites de Castelló

El Teatre del Raval va acollir este esdeveniment organitzat pel Patronat d’esports el 10 de noviembre. La Festa va servir per reconèixer a 40 esportistes des dels 10 als 18 anys, en representació de 28 clubs i 25 modalitats esportives, per la seua progressió i les fites assolides durant la passada temporada. Durant la gala també es va guardonar a sis esportistes que durant la passada temporada han sigut internacionals o han guanyat campionats d’Espanya en categoria absoluta. 

En aquesta iniciativa a més de col·laborar el COPCV, han participat el Club Pilotari Castelló, el Club de Beisbol Criollos de Castellón, l’Escola d’Escacs Castelló i el Club Natació Azahar Sincro.

El Regidor d’Esports, Enric Porcar, va tancar l’acte amb un discurs en el qual va recordar que “la gala té un doble vessant, d’una banda es reconeix als esportistes joves de Castelló i per un altra, es destaquen els valors de l’esport”. Destacant que “el treball en equip, el compromís, la solidaritat, la tolerància i la bona relació entre companys i rivals són aportacions valuoses que brinda l’esport a la societat”. “Si des de l'esport base som capaços d'aconseguir que aquestes premisses i objectius siguen una prioritat, estarem formant persones més responsables, més humanes i més felices", afirma Molés.
 

XXVI Festa Homenatge a l'Esport Base de Castelló

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 21/09/2018
Día Mundial del Alzheimer, 21 de septiembre

El COPCV se suma al manifiesto elaborado y difundido por el Consejo General de la Psicología d España.
Leer

  • 21/09/2018
XVII Jornadas de Sedet

La actividad organizada por Sociedad Española de Especializtas en Tabaquismo tendra lugar los días 27, 28 y 29 de septiembre 2018
Leer

  • 18/09/2018
Votación para documentales de la Mostra de Cine

Actividad organizada por Red Sanitaria Solidaria
Leer

  • 13/09/2018
La atención al desarrollo emocional de los/as recién nacidos es necesaria para tener una sociedad más saludable

Entrevista a las compañeras Pilar Cifuentes y Mª Ángeles Cerezo, Directora Técnica y Directora Científica, respectivamente, del Instituto Psicológico de la Infancia y la Familia, con motivo de la Medalla de Oro al Mérito del Trabajo con la que la AEDEEC ha querido reconocer el trabajo llevado a cabo por este organismo.
Leer

  • 11/09/2018
La revista Informació Psicològica digital publica el número 115: Psicología en Atención Primaria

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer