Un any més, el COPCV fomenta els valors esportius en la XXVI Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat de Castelló

L’esdeveniment, organitzat pel Patronat d’Esports de la capital de la Plana, s’ha celebrat el 10 de novembre en el Teatre del Raval. En l’acte s’ha reconegut la progressió i els èxits aconseguits durant la temporada passada de 40 joves esportistes.

Des que es signara el conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló, els valors esportius són un eix fonamental de la Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat. Amb el projecte "Un esport, un valor", a través de quatre vídeos realitzats per alguns clubs de Castelló, es potencia i promociona la cara més humana de l'esport i  els valors que transmet la seua pràctica entre els més joves.

L'homenatjat especial, Pablo Herrera Allepuz, jugador internacional de vòlei platja i olímpic en diverses ocasions, va obrir aquest apartat, amb un emotiu vídeo on reflectia la importància de la constància, la superació com a valors intrínsecs a la pràctica esportiva, així com l'amistat, la companynia i el suport de les persones més properes a la seva trajectòria professional.

Els assistents, varen gaudir dels vídeos del Club de Natació Azahar Sincro, el Club Pilotari de Castelló, l'Escola d'Escacs Castellò i el club de Beisbol Criolls de Castelló. Tots ells, amb històries reals dels seus esportistes que expliquen una història de valors associats a l'esport que en paraules de Mari Carmen Molés, Vocal de la Junta de Govern del COPCV, “paga la pena ser coneguts i reconeguts, enaltint els aspectes més humans dels joves esportistes”.

M Carmen Molés, junt amb joves esportites de Castelló

El Teatre del Raval va acollir este esdeveniment organitzat pel Patronat d’esports el 10 de noviembre. La Festa va servir per reconèixer a 40 esportistes des dels 10 als 18 anys, en representació de 28 clubs i 25 modalitats esportives, per la seua progressió i les fites assolides durant la passada temporada. Durant la gala també es va guardonar a sis esportistes que durant la passada temporada han sigut internacionals o han guanyat campionats d’Espanya en categoria absoluta. 

En aquesta iniciativa a més de col·laborar el COPCV, han participat el Club Pilotari Castelló, el Club de Beisbol Criollos de Castellón, l’Escola d’Escacs Castelló i el Club Natació Azahar Sincro.

El Regidor d’Esports, Enric Porcar, va tancar l’acte amb un discurs en el qual va recordar que “la gala té un doble vessant, d’una banda es reconeix als esportistes joves de Castelló i per un altra, es destaquen els valors de l’esport”. Destacant que “el treball en equip, el compromís, la solidaritat, la tolerància i la bona relació entre companys i rivals són aportacions valuoses que brinda l’esport a la societat”. “Si des de l'esport base som capaços d'aconseguir que aquestes premisses i objectius siguen una prioritat, estarem formant persones més responsables, més humanes i més felices", afirma Molés.
 

XXVI Festa Homenatge a l'Esport Base de Castelló

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 19/02/2018
El COPCV participa en el Foro de Empleo organizado por la UCV con la ponencia ‘El futuro de la Psicología como profesión y una profesión con futuro'

Pilar del Pueblo, vocal de la Junta de Gobierno del COPCV y responsable del SODEP ha sido la encargada de realizar esta intervención en la que además, se ha informado a los futuros psicólogos/as del funcionamiento y servicios del Col·legi.
Leer

  • 18/02/2018
I Concurso de Fotografía de la Red Sanitaria Solidaria de Castellón

Tema “Realidades y retos del derecho a la salud”. Plazo presentación de trabajos hasta el 20 de marzo.
Leer

  • 16/02/2018
Sanidad quiere nuevos roles sanitarios, medicina personalizada y 'big data'

Montserrat detalla al nuevo Consejo Asesor de Sanidad cinco proyectos para mejorar la sanidad española
Leer

  • 15/02/2018
Los psicólogos españoles: “Peterson se sustenta en valores del patriarcado”

Avisan de que reducir la desigualdad de género a la biología convertiría las agresiones sexuales en "inevitables"
Leer