Un any més, el COPCV fomenta els valors esportius en la XXVI Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat de Castelló

L’esdeveniment, organitzat pel Patronat d’Esports de la capital de la Plana, s’ha celebrat el 10 de novembre en el Teatre del Raval. En l’acte s’ha reconegut la progressió i els èxits aconseguits durant la temporada passada de 40 joves esportistes.

Des que es signara el conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló, els valors esportius són un eix fonamental de la Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat. Amb el projecte "Un esport, un valor", a través de quatre vídeos realitzats per alguns clubs de Castelló, es potencia i promociona la cara més humana de l'esport i  els valors que transmet la seua pràctica entre els més joves.

L'homenatjat especial, Pablo Herrera Allepuz, jugador internacional de vòlei platja i olímpic en diverses ocasions, va obrir aquest apartat, amb un emotiu vídeo on reflectia la importància de la constància, la superació com a valors intrínsecs a la pràctica esportiva, així com l'amistat, la companynia i el suport de les persones més properes a la seva trajectòria professional.

Els assistents, varen gaudir dels vídeos del Club de Natació Azahar Sincro, el Club Pilotari de Castelló, l'Escola d'Escacs Castellò i el club de Beisbol Criolls de Castelló. Tots ells, amb històries reals dels seus esportistes que expliquen una història de valors associats a l'esport que en paraules de Mari Carmen Molés, Vocal de la Junta de Govern del COPCV, “paga la pena ser coneguts i reconeguts, enaltint els aspectes més humans dels joves esportistes”.

M Carmen Molés, junt amb joves esportites de Castelló

El Teatre del Raval va acollir este esdeveniment organitzat pel Patronat d’esports el 10 de noviembre. La Festa va servir per reconèixer a 40 esportistes des dels 10 als 18 anys, en representació de 28 clubs i 25 modalitats esportives, per la seua progressió i les fites assolides durant la passada temporada. Durant la gala també es va guardonar a sis esportistes que durant la passada temporada han sigut internacionals o han guanyat campionats d’Espanya en categoria absoluta. 

En aquesta iniciativa a més de col·laborar el COPCV, han participat el Club Pilotari Castelló, el Club de Beisbol Criollos de Castellón, l’Escola d’Escacs Castelló i el Club Natació Azahar Sincro.

El Regidor d’Esports, Enric Porcar, va tancar l’acte amb un discurs en el qual va recordar que “la gala té un doble vessant, d’una banda es reconeix als esportistes joves de Castelló i per un altra, es destaquen els valors de l’esport”. Destacant que “el treball en equip, el compromís, la solidaritat, la tolerància i la bona relació entre companys i rivals són aportacions valuoses que brinda l’esport a la societat”. “Si des de l'esport base som capaços d'aconseguir que aquestes premisses i objectius siguen una prioritat, estarem formant persones més responsables, més humanes i més felices", afirma Molés.
 

XXVI Festa Homenatge a l'Esport Base de Castelló

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 14/06/2018
Curso: Descubre como conseguir clientes/pacientes para tener una consulta realmente próspera

La actividad tiene previsto su inicio en la Sede de Alicante el día 29 de junio de 2018. Descuento por pronto pago hasta el 13 de junio de 2018
Leer

  • 13/06/2018
El COPCV mantiene una reunión con la Concejalía de Deportes de Alicante para impulsar esta área de la Psicología

En este encuentro, el Col·legi ha trasladado algunas propuestas al Ayuntamiento. Por el momento, ambos organismos preparan un convenio marco mediante el cual establecer líneas de colaboración de interés para los compañeros/as y la ciudadanía.
Leer

  • 12/06/2018
Per primera vegada, un estudi demostra que la violència de masclista i el maltractament infantil tenen una distribució geogràfica comuna a València

Enrique Gracia, Marisol Lila i Miriam Marco, del Departament de Psicologia Social, i per Antonio López-Quílez, del Departament d’Estadística i Recerca Operativa de la UV han realitzat esta investigació.
Leer

  • 10/06/2018
Premio Empresa Flexible 2018

El proceso de recepción de candidaturas estará abierto hasta el día 30 de junio y el único requisito para participar es que la empresa tenga su sede fiscal en cualquier comunidad autónoma, excepto en la Comunidad de Madrid, en donde cuentan con el Premio Madrid Empresa Flexible 2018
Leer

  • 09/06/2018
Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio - XII Edición

Abierto el plazo de preinscripción y reserva de plaza. Esta actividad formativa organizada por el COPCV, se iniciará el 9 de noviembre de 2018.
Leer

  • 08/06/2018
El Decano del COPCV Francisco Santolaya acude a la toma de posesión de la nueva rectora de la Universidad Europea de Valencia, Amparo Galbis Córdova

La ceremonia se celebraró el miércoles, 6 de junio de 2018 a las 12.00 horas en el Ateneo Mercantil de Valencia, Plaza del Ayuntamiento, número 18 (Valencia 46002)
Leer