Un any més, el COPCV fomenta els valors esportius en la XXVI Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat de Castelló

L’esdeveniment, organitzat pel Patronat d’Esports de la capital de la Plana, s’ha celebrat el 10 de novembre en el Teatre del Raval. En l’acte s’ha reconegut la progressió i els èxits aconseguits durant la temporada passada de 40 joves esportistes.

Des que es signara el conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló, els valors esportius són un eix fonamental de la Festa Homenatge a l’Esport base de la ciutat. Amb el projecte "Un esport, un valor", a través de quatre vídeos realitzats per alguns clubs de Castelló, es potencia i promociona la cara més humana de l'esport i  els valors que transmet la seua pràctica entre els més joves.

L'homenatjat especial, Pablo Herrera Allepuz, jugador internacional de vòlei platja i olímpic en diverses ocasions, va obrir aquest apartat, amb un emotiu vídeo on reflectia la importància de la constància, la superació com a valors intrínsecs a la pràctica esportiva, així com l'amistat, la companynia i el suport de les persones més properes a la seva trajectòria professional.

Els assistents, varen gaudir dels vídeos del Club de Natació Azahar Sincro, el Club Pilotari de Castelló, l'Escola d'Escacs Castellò i el club de Beisbol Criolls de Castelló. Tots ells, amb històries reals dels seus esportistes que expliquen una història de valors associats a l'esport que en paraules de Mari Carmen Molés, Vocal de la Junta de Govern del COPCV, “paga la pena ser coneguts i reconeguts, enaltint els aspectes més humans dels joves esportistes”.

M Carmen Molés, junt amb joves esportites de Castelló

El Teatre del Raval va acollir este esdeveniment organitzat pel Patronat d’esports el 10 de noviembre. La Festa va servir per reconèixer a 40 esportistes des dels 10 als 18 anys, en representació de 28 clubs i 25 modalitats esportives, per la seua progressió i les fites assolides durant la passada temporada. Durant la gala també es va guardonar a sis esportistes que durant la passada temporada han sigut internacionals o han guanyat campionats d’Espanya en categoria absoluta. 

En aquesta iniciativa a més de col·laborar el COPCV, han participat el Club Pilotari Castelló, el Club de Beisbol Criollos de Castellón, l’Escola d’Escacs Castelló i el Club Natació Azahar Sincro.

El Regidor d’Esports, Enric Porcar, va tancar l’acte amb un discurs en el qual va recordar que “la gala té un doble vessant, d’una banda es reconeix als esportistes joves de Castelló i per un altra, es destaquen els valors de l’esport”. Destacant que “el treball en equip, el compromís, la solidaritat, la tolerància i la bona relació entre companys i rivals són aportacions valuoses que brinda l’esport a la societat”. “Si des de l'esport base som capaços d'aconseguir que aquestes premisses i objectius siguen una prioritat, estarem formant persones més responsables, més humanes i més felices", afirma Molés.
 

XXVI Festa Homenatge a l'Esport Base de Castelló

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 22/11/2017
El COPCV posa en marxa junt amb l'Ajuntament de Castelló i el Patronat d'Esports, una campanya per previndre i eradicar la violència en el futbol base

Lucía Sales i Daniel Pradas, estan duent a terme xarrades informatives en els clubs de la ciutat basades en els valors esportius com ara l'empatia, la cooperació, el treball en equip i la competitivitat ben entesa.
Leer

  • 21/11/2017
Encuentro Networking por el XV Aniversario de la Asociación de Empresarias y Profesionales de València (EVAP/BPW)

Esta jornada gratuita se realizará el próximo viernes 24 de noviembre, en la Base 2 de la Marina de València.
Leer

  • 20/11/2017
El importante papel de la Psicología en la promoción de los Derechos de los niños/as

Nota de la EFPA con motivo del Día Universal del Niño - 20 de noviembre.
Leer

  • 10/11/2017
La atención psicológica es clave para identificar y paliar los cuadros postraumáticos del crimen de Elda

El COPCV se pone a disposición de la comunidad educativa y de las personas afectadas.
Leer

  • 06/11/2017
Publicada la nueva Ley sobre las condiciones del Trabajo Autónomo

El pasado jueves 26 de octubre, entró en vigor la Ley 6/2017, de 24 de octubre, de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo, mediante la cual se establece una serie de medidas de apoyo a la actividad emprendedora.
Leer

  • 03/11/2017
Lectura de tesinas del “Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio”

El alumnado de la X Edición del Máster, ha presentado recientemente sus trabajos finales en el Centro de Formación del COPCV. El coordinador subraya el nivel científico y la aplicabilidad de los estudios realizados.
Leer