Nova APP de Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

L’APP del COPCV ja está disponible en Play Store. Pròximament també tindréu disponible l'APP en iOS (dispositius Apple) / La APP del COPCV ya está disponible en Play Store. Próximamente también tendréis disponible la APP en iOS (dispositivos Apple)

Per tal de facilitar l’accés de tots els col·legiats i col·legiades a les informacions presents en la web del COPCV, posem en marxa la nova APP del Col·legi. Es tracta d’una aplicació intuïtiva, amb un disseny actual i funcional que permet consultar informació institucional, accedir a l’àrea personal, conèixer les activitats formatives programades, telefonar a les seus amb un sols clic, o buscar un psicòleg per àrea o proximitat geogràfica.

Para facilitar el acceso de todos los colegiados y colegiadas a las informaciones presentes en la web del COPCV, ponemos en marcha la nueva APP del Col·legi. Se trata de una aplicación intuitiva, con un diseño actual y funcional que permite consultar información institucional, acceder al área personal, conocer las actividades formativas programadas, llamar a las sedes con un solo clic, o buscar un psicólogo/a por área o proximidad geográfica.

Funcionalitats destacades / Funcionalidades destacables:

 •     Informació general / Información general: telefonos,direcciones,horarios,departamentos...
 •     Visualització de notícies, ofertes de treball per a col·legiats /ades i activitats formatives / Visualicación de Noticias,ofertas de empleo (para colegiados) y actividades formativas.
 •     Multi-idioma: Valencià - castellano.
 •     Búsqueda de psicòlegs / Búsqueda de psicologos en Google Maps.
 •     Acceso para colegiados.
 •     Contactar amb el Col·legi per telèfon o email / Contactar del Col·legi mediante télefono o correo electrónico.
 •     Verificador de documents / Verificador de documentos: si se enfoca a un código QR de un documento del colegio,se descarga en tu teléfono de forma automática.

 

Enllaç a l'APP / Enlace a la APP: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.COPCV.COPCV&hl=es

 

Per a descarregar-la /Para descargarla:

 1. Anar a Play Store / Ir a Play Store 
 2. Buscar: Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana ó COPCV
 3. Dóna-li Instal·lar/Dale a instalar

 

Pròximament també tindréu disponible l'APP en iOS (dispositius Apple) / Próximamente también tendréis disponible la APP en iOS (dispositivos Apple) 

 

      

 Noticias relacionadas

 • 16/01/2019
El COPCV participa en el coloquio posterior a la presentación del mediometraje sobre acoso escolar ‘Nada Será Igual’

Mar LLuch y Mª Carmen Molés, Vicedecana 3ª y Vocal de la Junta de Gobierno del Col·legi respectivamente, han informado a las personas asistentes sobre el trabajo de asesoramiento que el COPCV ha llevado a cabo.
Leer

 • 16/01/2019
La Facultat de Psicologia i els seus Graus renoven el disseny dels portals web

El redisseny d'este portal s'emmarca en el procés de renovació encara en marxa en el conjunt dels web de la UV
Leer

 • 16/01/2019
Teatre: MÉS A PROP - Promoció especial amb el COPCV

Del 18- 27 de gener en el teatre Rialto de València. Descompte del 50% per al col·legiat i el seu acompanyant en l'adquisició de les entrades
Leer

 • 15/01/2019
El COPCV mostra el seu condol pel traspàs de Lluis Mayor Martínez, professor de l’àrea de Psicologia Clínica de la Universitat de València

Per les seues investigacions i publicacions, mayor és una figura destacada dins la Psicologia valenciana. A més, ha sigut mestre d’un diverses promocions de psicòlegs i psicòlogues valencianes.
Leer

 • 14/01/2019
Los psicólogos: "De ningún modo aceptamos el uso de pseudoterapias"

Los psicólogos comparten el Plan de Protección de la Salud frente a las Pseudoterapias
Leer

 • 11/01/2019
Acreditación Nacional de Psicólogo/a Experto/a en Psicología Educativa

El COPCV inicia el proceso para la presentación de solicitudes y recogida de documentación, tras la aprobación por parte del Consejo General de la Psicología de España.
Leer