Nova APP de Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

L’APP del COPCV ja está disponible en Play Store. Pròximament també tindréu disponible l'APP en iOS (dispositius Apple) / La APP del COPCV ya está disponible en Play Store. Próximamente también tendréis disponible la APP en iOS (dispositivos Apple)

Per tal de facilitar l’accés de tots els col·legiats i col·legiades a les informacions presents en la web del COPCV, posem en marxa la nova APP del Col·legi. Es tracta d’una aplicació intuïtiva, amb un disseny actual i funcional que permet consultar informació institucional, accedir a l’àrea personal, conèixer les activitats formatives programades, telefonar a les seus amb un sols clic, o buscar un psicòleg per àrea o proximitat geogràfica.

Para facilitar el acceso de todos los colegiados y colegiadas a las informaciones presentes en la web del COPCV, ponemos en marcha la nueva APP del Col·legi. Se trata de una aplicación intuitiva, con un diseño actual y funcional que permite consultar información institucional, acceder al área personal, conocer las actividades formativas programadas, llamar a las sedes con un solo clic, o buscar un psicólogo/a por área o proximidad geográfica.

Funcionalitats destacades / Funcionalidades destacables:

 •     Informació general / Información general: telefonos,direcciones,horarios,departamentos...
 •     Visualització de notícies, ofertes de treball per a col·legiats /ades i activitats formatives / Visualicación de Noticias,ofertas de empleo (para colegiados) y actividades formativas.
 •     Multi-idioma: Valencià - castellano.
 •     Búsqueda de psicòlegs / Búsqueda de psicologos en Google Maps.
 •     Acceso para colegiados.
 •     Contactar amb el Col·legi per telèfon o email / Contactar del Col·legi mediante télefono o correo electrónico.
 •     Verificador de documents / Verificador de documentos: si se enfoca a un código QR de un documento del colegio,se descarga en tu teléfono de forma automática.

 

Enllaç a l'APP / Enlace a la APP: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.COPCV.COPCV&hl=es

 

Per a descarregar-la /Para descargarla:

 1. Anar a Play Store / Ir a Play Store 
 2. Buscar: Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana ó COPCV
 3. Dóna-li Instal·lar/Dale a instalar

 

Pròximament també tindréu disponible l'APP en iOS (dispositius Apple) / Próximamente también tendréis disponible la APP en iOS (dispositivos Apple) 

 

      

 Noticias relacionadas

 • 11/10/2018
El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.
Leer

 • 08/10/2018
Incidència general en el correu electrònic Cop.es

Des del Departament d'Informàtica estem treballant per solucionar la incidència el més aviat possible / Desde el Departamento de Informática estamos trabajando para solucionar la incidencia lo antes posible.
Leer

 • 03/10/2018
Nueva web de formación del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

Hemos rediseñado la web de formación del COPCV, con el objetivo de simplificar los accesos y facilitar un área propia de gestión académica del alumnado.
Leer

 • 01/10/2018
Día internacional de las personas mayores - 'Por una atención integral digna. Pregunta a tus mayores', 1 de octubre

Comunicado del Grupo de Trabajo de Psicología del Envejecimiento del Consejo General de la Psicología de España.
Leer

 • 30/09/2018
La revista Informació Psicològica digital publica el número 115: Psicología en Atención Primaria

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

 • 29/09/2018
Edición extraordinaria 2018 – FOCAD

Información sobre el programa de formación continuada a distancia del Consejo General de Colegios Oficiales de Psicología de España.
Leer