IV Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI

L'activitat tindrá lloc els dies 18 i 19 d'abril al nou edifici de la Facultat

 

Castelló acull les Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI que enguany celebraran la IV edició. 

Aquest any es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia neurodegenerativa i comptarà amb seminaris, mesa d'experts, tallers aplicats, col·loquis amb malalts i familiars, i la presentació de més de 100 treballs d'investigació d'alumnat de psicologia, infermeria i medicina de la nostra facultat, entre altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec del Doctor Pablo Martínez-Lage, del Centre d'Investigació i Teràpies Avançades de la Fundació CITA-Alzheimer en San Sebastián, neuròleg i investigador referent, que tindrà lloc el 18 d'abril a les 9.30 hores en el saló d'actes.

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: IV Jornades FCS



Noticias relacionadas

  • 11/04/2023
Mantenim una reunió amb la secretària autonòmica de Salut Pública

En esta cita, el degà i la secretària del COPCV han manifestat la necessitat d'augmentar el nombre de psicòlegs a més d’implementar mesures preventives en l'àmbit empresarial i educatiu orientades a cuidar i millorar la salut de la ciutadania.
Leer

  • 03/04/2023
Con motivo del Día Mundial de la Salud, la RSS de Alicante organiza sus IV jornadas

Tendrán lugar el próximo martes 4 de abril en la ciudad de Elx.
Leer

  • 08/03/2023
La necesidad de abordar la brecha de género en salud

El género es uno de los principales determinantes sociales de la salud, lo que significa que las desigualdades de género tienen un impacto significativo en la salud de la población.
Leer

  • 27/11/2022
1 de decembre: Dia Mundial del VIH i la sida

Concentració en Plaça de la Verge (València) - 1de desembre de 12h a 14h.
Leer

  • 21/11/2022
Mirant V - Mostra Itinerant de Cinema I Salut Global

Este año continuan con el tema «Salud, cooperación y desarrollo».
Leer

  • 03/11/2022
Entrevista a María Pérez Conchillo, sexóloga: 'La formación en sexología, una asignatura pendiente para los profesionales de la salud y la educación'

Nuestra compañera es presidenta del próximo Congreso Latinoamericano de Sexología y Educación Sexual que se celebrará en València en noviembre. Conversamos con ella para que nos detalle qué temas se abordarán así como su impresión profesional sobre la educación sexual, la diversidad de género y el impacto de las nuevas tecnologías.
Leer