IV Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI

L'activitat tindrá lloc els dies 18 i 19 d'abril al nou edifici de la Facultat

 

Castelló acull les Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI que enguany celebraran la IV edició. 

Aquest any es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia neurodegenerativa i comptarà amb seminaris, mesa d'experts, tallers aplicats, col·loquis amb malalts i familiars, i la presentació de més de 100 treballs d'investigació d'alumnat de psicologia, infermeria i medicina de la nostra facultat, entre altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec del Doctor Pablo Martínez-Lage, del Centre d'Investigació i Teràpies Avançades de la Fundació CITA-Alzheimer en San Sebastián, neuròleg i investigador referent, que tindrà lloc el 18 d'abril a les 9.30 hores en el saló d'actes.

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: IV Jornades FCSNoticias relacionadas

  • 13/07/2018
'Bienestar laboral en profesionales de la salud: aspectos psicosociales'

Entrevistamos al compañero Pedro Gil-Monte, Catedrático de Psicología Social y de las Organizaciones, y Director de UNIPSICO de la Universitat de València, para conocer las cuestiones más relevantes que ha tratado a lo largo de la conferencia inaugural de la I Jornada Interprofesional Sanitaria (evento celebrado el 21 de junio en el Departamento de Salud Arnau de Vilanova-Llíria).
Leer

  • 12/07/2018
VII Congrés Autonòmic d'Alzheimer

El Congrés, declarat d'Interès Sanitari, tindrà lloc el 6 d'octubre 2018 a la localitat valenciana d'Algemesí
Leer

  • 02/07/2018
Inauguració de la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

El nou centre, dóna servici a la ciutadania al temps que complementa l’activitat formativa pràctica de l’alumnat del Grau i postgraus. A la inauguració, celebrada el 29 de juny, ha assistit Amparo Malea, Vocal de la Junta de Govern del COPCV.
Leer

  • 29/06/2018
LLEI 16/2018, de 28 de juny, de la Generalitat, de drets i garanties de la dignitat de la persona en el procés d’atenció al final de la vida.

Presidència de la Generalitat. Sia notori i manifest a tots els ciutadans i totes les ciutadanes que Les Corts han aprovat i jo, d’acord amb el que estableixen la Constitució i l’Estatut d’Autonomia, en nom del rei, promulgue la llei
Leer

  • 20/06/2018
RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2018, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Per la qual es convoquen subvencions destinades a finançar programes orientats a la inclusió social i la seua participació en la comunitat de les persones adultes amb problemes de salut mental greu, a la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2018.
Leer