IV Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI

L'activitat tindrá lloc els dies 18 i 19 d'abril al nou edifici de la Facultat

 

Castelló acull les Jornades d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI que enguany celebraran la IV edició. 

Aquest any es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia neurodegenerativa i comptarà amb seminaris, mesa d'experts, tallers aplicats, col·loquis amb malalts i familiars, i la presentació de més de 100 treballs d'investigació d'alumnat de psicologia, infermeria i medicina de la nostra facultat, entre altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec del Doctor Pablo Martínez-Lage, del Centre d'Investigació i Teràpies Avançades de la Fundació CITA-Alzheimer en San Sebastián, neuròleg i investigador referent, que tindrà lloc el 18 d'abril a les 9.30 hores en el saló d'actes.

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: IV Jornades FCSNoticias relacionadas

  • 19/09/2018
Curso: 'Neuropsicología de la epilepsia a lo largo del ciclo vital'

La actividad tiene previsto su inicio el día 5 de octubre de 2018.
Leer

  • 18/09/2018
Votación para documentales de la Mostra de Cine

Actividad organizada por Red Sanitaria Solidaria
Leer

  • 02/09/2018
VII Congrés Autonòmic d'Alzheimer

El Congrés, declarat d'Interès Sanitari, tindrà lloc el 6 d'octubre 2018 a la localitat valenciana d'Algemesí
Leer

  • 19/07/2018
GUÍA: Lesbofobia, homofobia y transfobia en el sistema educativo

Fundación EDE, Lesbofobia, homofobia y transfobia en el sistema educativo. Un acercamiento cualitativo = Lesbofobia, homofobia eta transfobia hezkuntza-sisteman. Hurbilketa kualitatiboa. Vitoria-Gasteiz, Departamento de Empleo y Políticas Sociales, Eusko Jaurlaritza-Gobierno Vasco, 2016, 130, 134 p .
Leer

  • 13/07/2018
'Bienestar laboral en profesionales de la salud: aspectos psicosociales'

Entrevistamos al compañero Pedro Gil-Monte, Catedrático de Psicología Social y de las Organizaciones, y Director de UNIPSICO de la Universitat de València, para conocer las cuestiones más relevantes que ha tratado a lo largo de la conferencia inaugural de la I Jornada Interprofesional Sanitaria (evento celebrado el 21 de junio en el Departamento de Salud Arnau de Vilanova-Llíria).
Leer