Setmana de la Primera Infància: Un món ple d'emociones

Del 20 al 25 d'abril a Albal. Actuacions musicals, tallers de porteig i de massatge infantil, activitats amb pintura, contes, una trobada de lactància o ioga amb nadons, entre d'altres. Xerrada 'Conspirar per ser feliç: cap a la saviesa emocional', a càrrec de Carlos González.

Les experiències d'aprenentatge en els primers anys de vida són una empremta inesborrable que ajuden a xiquets i xiquetes a aprendre a relacionar-se i a desenvolupar les seves capacitats dins i fora de l'escola. L'adquisició d'aquests valors i habilitats en un espai de llibertat és, en essència, un dels grans objectius que inclou el model educatiu de Ninos Escoles Infantils, un projecte cooperatiu compromès amb la cultura de la primera infància, que creu en l'educació com motor de canvi de la societat.

Ninos Escoles Infantils vol compartir un any més les seves inquietuds al voltant del paper que ha de tenir l'educació en les edats més primerenques, una qüestió que ens fa reflexionar cada dia i amb la qual treballem per oferir un servei de qualitat, amb un projecte educatiu d'avantguarda que dóna resposta a les necessitats educatives de les nostres famílies.

En aquest context, des de l'Escola Infantil Municipal d'Albal, aquest any s'ha organitzat del 20 al 25 d'abril la "Setmana de la Primera Infància: Un món ple d'emocions", una fita on l'equip pedagògic oferirà entorns, ambients i experiències que permetran a la primera infància elevar en aquest fascinant viatge amb destinació als més variats sentiments. Allò que ens toca el cor, allò que ens deixa una empremta emocional, hp recordarem sempre: Una aroma, una música, una imatge, una carícia, un gust, una experiència ...

Durant aquestes jornades s'han organitzat actuacions musicals per a xiquets/tes, activitats de música en família, tallers de porteig i de massatge infantil, activitats amb pintura, contes per a xiquets/es, una trobada de lactància o ioga amb nadons, entre d'altres. La Setmana de la Primera Infància també comptarà amb la xerrada "Conspirar per ser feliç: cap a la saviesa emocional", a càrrec de Carlos González.

L'equip humà de Ninos ha valorat la importància de participar en aquesta trobada amb el qual referma el seu compromís amb la primera infància per acompanyar en el creixement, la descoberta i l'educació del seu alumnat.

 

ACTIVITATS I PROGRAMACIÓ: Ací



Noticias relacionadas

  • 25/03/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer

  • 27/02/2024
Psicólogos educativos en todos los centros, una medida clave

Esta es una de las conclusiones relacionadas con el bienestar del alumnado en España, recogidas en el último informe PISA.
Leer

  • 19/02/2024
Presentamos el Estudio Psice en la Comunitat

Sefa Mulet, coordinadora en la Comunitat del proyecto: 'el psicólogo o psicóloga educativa en los centros de secundaria y en los ciclos formativos, es eficaz a la hora de abordar desequilibrios y trastornos, pero, sobre todo, a la hora de desarrollar un trabajo orientado a la prevención'.
Leer