Inauguració de la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

El nou centre, dóna servici a la ciutadania al temps que complementa l’activitat formativa pràctica de l’alumnat del Grau i postgraus. A la inauguració, celebrada el 29 de juny, ha assistit Amparo Malea, Vocal de la Junta de Govern del COPCV.

La Clínica de Psicologia de la Universitat de València, ubicada en l’edifici de la Facultat de Psicologia de la Universitat, ofereix des de finals de 2017 diversos tractaments a la ciutadania entre els que es troben individuals (ansietat, depressió, fòbies, addiccions), tractament i assessorament per a parelles, o tractaments per a menors (dificultats d’aprenentatge, trastorns comportamentals o emocionals i del desenvolupament).

El Catedràtic Antonio Capafons, membre del Dep. Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics Facultat de Psicologia i President de AAHEA, és el Director de la Clínica gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís. Des de la Universitat remarquen la important tasca al completar l’activitat docent i de recerca així com de serveis que es presta la societat. Destaquen també, l’experiència i formació  dels i les professionals així com les instal·lacions del centre.

Mª D. Sancerni, A. Malea, A.Capafons, Mª V. Mestre, i J.M. Almerinch en la inauguració de la Clínica de Psicologia de la UV (d'esq. a drta).

Maria Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València;  Antonio Capafons, Director de la Clínica de Psicologia; José Manuel Almerich, Director de la Fundació Lluís Alcanyís; i Mª Dolores Sancerni, Degana de Psicología, han inaugurat oficialment, el 29 de juny, el centre. Un acte al qual han assistit nombrosos professionals de la salut; representants de col·legis professionals com ara Amparo Malea, Vocal de la Junta de Govern del COPCV; i membres de la comunitat universitària.

Este centre es suma a la resta de Clíniques de la Universitat: Odontològica; Pedològica; Optomètrica; Clínica de Nutrició Activitat Física i Fisioteràpia CUNAFF; y la Clínica de Logopèdia (www.uv.es/cliniques)

 

Informació relacionada: 

Clínica de Psicologia UV

La Universitat inaugura la seua Clínica de Psicologia

Comença l'activitat en la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 15/03/2024
Entrevista a Carmelo Hernández, psicólogo: 'las sectas, en la captación y adoctrinamiento, propician la desestructuración de la personalidad'

Recientemente, en alicante, se ha celebrado el 'IX Encuentro nacional sobre abuso psicológico y sectas'. El asesor del COPCV, ha participado en su inauguración.
Leer

  • 08/03/2024
Dos pioneras con "visión de futuro" para impulsar la Psicología Clínica

Raquel Cuevas y Susana Jiménez han sido reconocidas por los Premios Sanitarias por su labor en la Psicología Clínica
Leer

  • 08/03/2024
La revista Informació Psicològica digital publica el número 125-126 'psicología afirmativa y diversidad sexual'

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer