XIV Seminari internacional contra la Violència de Gènere

Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, els dies 14 i 15 de novembre tindrá lloc una nova edició del Seminari Internacional contra la Violència de Gènere. Universitat Jaume I -Fundació Isonomia

 

XIV Seminari internacional contra la Violència de Gènere

<<Mitjans de comunicació i violències masclistes>>

Crida a la presentació de comunicacions

 

Universitat Jaume I-Fundació Isonomia

 

La Universitat Jaume I, amb la col.laboració de la Fundació Isonomia, ha organitzat per als dies 14 i 15 de novembre, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, una nova edició del Seminari Internacional contra la Violència de Gènere centrat en la temàtca: mitjans de comunicació i violències masclistes. El seminari és un espai per a la formació, actualització i intercanvi d'experiències per afavorir l'adopció de pràctiques que asseguren la perspectiva de gènere, la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes i la prevenció de les violències contra les dones des dels mitjans de comunicació.

En el marc del seminari es donaran a conèixer i es difondran treballs, investigacions i bones pràctiques sobre la temàtica del seminari, és per això que es CONVIDA A LA PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS.

Termini de presentació de comunicacions: fins el 15 d'octubre de 2018

Més informació: http://isonomia.uji.es/xiv-seminario-internacional-contra-la-violencia-de-genero/

 

 



Noticias relacionadas

  • 20/03/2024
Participamos en la primera reunión del comité científico del XX Congreso sobre la Violencia Contra la Mujer

En ella se han perfilado los temas que se tratarán en este evento organizado para el 3 y 4 de octubre de 2024.
Leer

  • 07/03/2024
GUÍA para mujeres supervivientes de violencia de género con problemas de adicciones. No te rindas

Valladolid, Asociación para la Promoción y Gestión de Servicios Sociales Generales y Especializados (Progestión), 2023, 40 p.
Leer

  • 12/01/2024
Curs IVAFIQ: Intervenció i abordatge de la violència de gènere i masclista de dels serveis socials (Inscripcions: 15/01/2024 a les 17 hores)

Curso IVAFIQ: Intervención y abordaje de la violencia de género y machista desde los servicios sociales (Inscripciones: 15/01/2024 a las 17 horas)
Leer