Compareixença conjunta en les Corts del COPCV i del COEESCV amb motiu de la Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Andrea Ollero, Vocal de la Junta de Govern, ha expressat la postura del Col·legi afirmant que s’aposta per treballar en equips multidisciplinars.

El Col·legi està participant activament en l’Avantprojecte de Llei de la Generalitat de Serveis Socials Inclusius. Este dijous, 4 d’octubre junt amb Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV), hem presentat un document mitjançant el qual remarquem que s’assegure la interdisciplinarietat de la intervenció, contant amb professionals provinents de la Psicologia, el Treball Social i l’Educació Social. Hem reivindicat que la figura del professional de referència d’aquests equips de serveis socials municipals, puga ser qualsevol dels perfils mencionats anteriorment, segons les necessitats i objectius de la intervenció. D’esta manera es pretén garantir la millor atenció possible, personal i individualitzada.

A este respecte, citem a Fernando Fantova, reconegut company que és a més, consultor social i educador social, quan diu que s’ha “d’explorar i explotar oportunitats en el procés de construcció d’uns nous serveis socials i intervenció social, cada vegada més basades en el coneixement i el valor afegit universal” siguent necessària la cooperació entre els diferents perfils professionals.

Després d’esta reunió, el COPCV, i la resta d’entitats, mantindrem entrevistes amb els partits polítics per formalitzar estes peticions i fer tot el possible per a que estiguen incloses en la redacció final de la norma. “Estem segurs de que arribarem a un consens per a que esta nova Llei tan espera naixa amb fortalesa”, ha subratllat Andrea Ollero, Vocal de la Junta de Govern del COPCV.

Imatge amb la qual la Conselleria va presentar la iniciativa #laQuartapota per referir-se als Serveis Socials

 



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 26/01/2024
Plan formativo IVAFIQ 2024. Formación transversal

Apertura de prescripción 1 de febrero de 2024 a las 17 horas.
Leer

  • 22/01/2024
Curs IVAFIQ: Curs qüestions jurídiques en Salut Mental (Inscripció: 29/01/2024 17:00 hores)

Curso IVAFIQ: Curso cuestiones jurídicas en Salud Mental (Inscripción 29/01/24 17:00 horas)
Leer

  • 12/01/2024
Curs IVAFIQ: Intervenció i abordatge de la violència de gènere i masclista de dels serveis socials (Inscripcions: 15/01/2024 a les 17 hores)

Curso IVAFIQ: Intervención y abordaje de la violencia de género y machista desde los servicios sociales (Inscripciones: 15/01/2024 a las 17 horas)
Leer