Incidència general en el correu electrònic Cop.es

Des del Departament d'Informàtica estem treballant per solucionar la incidència el més aviat possible / Desde el Departamento de Informática estamos trabajando para solucionar la incidencia lo antes posible.

 


Els informem que des del divendres 5 d'octubre 2018, estem tenint incidències en el correu electrònic i al web del Consell General de la Psicologia d'Espanya, així com en el correu i la web del Col·legi Oficial de la Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Des del Departament d'Informàtica estem treballant per solucionar la incidència tan aviat com sigua possible.

Sugerim, mentrestant, que revisen la safata de Spam.

Els mantindrem informats/ades.

Disculpeu les molèsties.

 

 

 

Les informamos de que desde el viernes 5 de octubre 2018, estamos teniendo incidencias en el correo electrónico y en la web del Consejo General de la Psicología de España, así como en el correo y la web del Col·legi Oficial de la Psicología de la Comunitat Valenciana.

Desde el Departamento de Informática estamos trabajando para solucionar la incidencia tan pronto como sea posible.

Sugerimos, mientras tanto, que revisen la bandeja de Spam.

Les mantendremos informados/as.

Disculpen las molestias.

 Noticias relacionadas

  • 11/10/2018
El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.
Leer

  • 03/10/2018
Nueva web de formación del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

Hemos rediseñado la web de formación del COPCV, con el objetivo de simplificar los accesos y facilitar un área propia de gestión académica del alumnado.
Leer

  • 01/10/2018
Día internacional de las personas mayores - 'Por una atención integral digna. Pregunta a tus mayores', 1 de octubre

Comunicado del Grupo de Trabajo de Psicología del Envejecimiento del Consejo General de la Psicología de España.
Leer

  • 30/09/2018
La revista Informació Psicològica digital publica el número 115: Psicología en Atención Primaria

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 29/09/2018
Edición extraordinaria 2018 – FOCAD

Información sobre el programa de formación continuada a distancia del Consejo General de Colegios Oficiales de Psicología de España.
Leer

  • 28/09/2018
APP del COPCV

L’aplicació permet consultar informació diversa a col•legiats-col•legiades i a la ciutadania. Informació pert a descarregar-la/ La aplicación permite consultar información variada a colegiados-colegiadas y a la ciudadanía. Información para descargarla.
Leer