1ª Edició Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana “Amparo Moreno Vañó”

La convocatòria conté la descripció i característiques concretes dels treballs a presentar així com els criteris d'admissió i de valoració de les diferents modalitats de premis, i el procediment per a poder participar. 

Des de la Delegació del Consell per al Model Social Valencià comuniquen que s'ha publicat en el Diari  Oficial de la Generalitat Valenciana la primera convocatòria de Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana “Amparo Moreno Vañó”, impulsada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (adjuntem la resolució  de 19 de desembre de 2018 prevista en la l’Ordre de les Bases reguladores d’aquests premis que es publicà en el DOGV nº 8406, 19.10.2018).

Amb aquests premis es pretén fomentar i visibilitzar iniciatives innovadores o considerades com a bones pràctiques, creades i impulsades, tant per les administracions públiques d’àmbit local com per entitats del tercer sector d’acció social de la Comunitat Valenciana, en les àrees de  la prevenció de l’exclusió social, la protecció a les persones i les seues famílies, l’autonomia personal i la promoció de la inclusió, tot presentant experiències reals amb l’objecte de motivar l’esperit innovador i contribuïsquen qualitativament a la construcció i implementació del nou model social de la Comunitat Valenciana.

La convocatòria conté la descripció i característiques concretes dels treballs a presentar així com els criteris d'admissió i de valoració de les diferents modalitats de premis, i el procediment per a poder participar. 

Per altra banda, informar que el termini de presentació de les propostes va començar el dia 28 de desembre de 2018 i finalitza en el termini de 30 dies hàbils.

1 archivo adjunto

image002.jpg [0,01 MB]Noticias relacionadas

  • 13/03/2019
Presentació a Castelló Nova Llei de Serveis Socials Inclusius (14 de març)

Amb Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives. En representación del COPCV asistirà la vocal Mª Carmen Molés. Cal fer la inscripció abans del 12 de març.
Leer

  • 11/03/2019
I Jornada ‘La mirada social en salud mental’

La jornada tendrá lugar el 29 de marzo de 2019, en el Centro de Referencia Estatal de Atención Psicosocial (Creap)
Leer

  • 07/03/2019
XIX Dictamen del Observatorio de la Dependencia

La Asociación Estatal de Directoras y Gerentes en Servicios Sociales desde hace 12 años sigue elaborando varios documentos que analizan de manera sincrónica y diacrónica el desarrollo del Sistema de Promoción de la Autonomía Personal y Atención a las Personas en Situación de Dependencia
Leer

  • 21/02/2019
Publicada en el DOGV la Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana

Entrarà en vigor al mes de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Leer

  • 18/02/2019
Realizada la I Jornades de Serveis Socials Municipals d'Onda

El Copcv participó en la mesa redonda “ Ética dels Serveis Socials Municipals”, representado por Francisco Conesa Beltrán miembro de la Comisión Deontológica del COPCV y del Servicio de Orientación en Ética y Deontología Profesional
Leer