El COPCV mostra el seu condol pel traspàs de Lluis Mayor Martínez, professor de l’àrea de Psicologia Clínica de la Universitat de València

Per les seues investigacions i publicacions, mayor és una figura destacada dins la Psicologia valenciana. A més, ha sigut mestre d’un diverses promocions de psicòlegs i psicòlogues valencianes.

El professor titular de la Universitat de València, Lluis Mayor Martínez (Bocairent, 1947 - 12 de gener de 2019), ha sigut especialista en Psicologia Clínica, mestre d’un elevat nombre de promocions de psicòlegs i psicòlogues valencianes de la Universitat de València. Per la seua trajectòria professional i pel que representa al món de la Psicologia Valenciana, des del COPCV volem expressar el més sentit condol per la seua mort.

El ple de Bocairent ha aprovat la concessió a l’escriptor i investigador de la Medalla de Bocairent com a reconeixement al seu treball en matèria de la sexualitat, els estudis sobre motivacions i emocions, les drogues i les substàncies addictives i les repercussions en el comportament, la importància de la família en la inserció dels drogodependents o els efectes de les substàncies addictivies en la seguretat vial, la prevenció de les drogodependències en l’àmbit educatiu, en l’esport i en el treball laboral, entre altres temes.Noticias relacionadas

  • 22/02/2019
I Ciclo Psicosis COPCV

‘Locura y cordura. Dos países limítrofes’ - Mª José Perruca Pacios, Licenciada en Psicología y terapeuta Gestalt, ha realizado la primera de las cinco conferencias que integran este ciclo formativo organizado por el COPCV. Consulta conferencias y fechas en la siguiente información.
Leer

  • 22/02/2019
¡Sólo quedan cinco días! - Campaña crowfunding Asociación Párkinson Aparkam

Con el objetivo de romper con la desinformación del parkinson, Aparkam ha credoa esta campaña de micromecenazgo para la elaboración de un calendario.Plazo recaudación donativos: 27 de febrero.
Leer

  • 21/02/2019
Publicada en el DOGV la Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana

Entrarà en vigor al mes de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Leer

  • 15/02/2019
Les Corts Valencianes aproven per unanimitat la modificació de la Llei de Consells i Col·legis Professionals de la Comunitat

El punt més destacat, és la capacitat sancionadora del la Generalitat en cas d’estar exercint i no estar col·legiat o bé, al cometre alguna infracció. Esta modificació, ajudarà al COPCV a exigir als professionals d’esta disciplina a complir amb la legalitat vigent.
Leer

  • 14/02/2019
I Jornada sobre' Psicología y Sexualidad: el deseo'

La jornada tendrá lugar el próximo 23 de marzo en el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, Sede Alicante sito en Av. General Marvá, 16-1º (Alicante).
Leer

  • 14/02/2019
Curso avanzado de hipnosis: Aplicaciones basadas en la evidencia (Módulo 1,2 y 3)

La actividad tiene previsto su inicio el día 29 de marzo de 2019.
Leer