I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem organitzant este esdeveniment obert al públic, per a donar a conèixer las nostra disciplina i totes les àrees que la integren. Convideu a familiars i amics a la festa de la psicologia valenciana que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com a psicòlegs i psicòlogues, sabem que la nostra disciplina és útil allí on hi ha persones ja que es basa en l'estudi del comportament humà. Més enllà dels trastorns i les patologies, podem ajudar a millorar certs aspectes o a aconseguir el benestar en molts i molt variats àmbits. Però, sap la ciutadania quan, per què i per a què poden acudir a una consulta psicològica.

El 6 d'abril eixim al carrer per a informar, celebrarem en la plaça de l'Ajuntament de València la I Fira de la Psicologia Valenciana. Un esdeveniment obert al públic organitzat pel COPCV amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, amb l'objectiu d'acostar a tot el món les possibilitats de la nostra ciència i les ferramentes de les quals, com a professionals, disposem.

Totes les àrees de la Psicologia (Educativa, Intervenció Social, Treball i Organitzacions, Clínica i Salut, Intervenció en Catàstrofes i Emergències, Trànsit i Seguretat, Jurídica i Esport) tindran un espai en la I Fira de la Psicologia Valenciana. Representants del Col·legi així com companys i companyes dels Grups de Treball del COPCV, seran els encarregats d'informar i donar a conèixer entre les persones que assistisquen, alguns dels aspectes més rellevants del nostre treball.

Veniu amb les vostres famílies i amistats, compartiu amb ells la vostra professió en este esdeveniment lúdic-festiu en el qual es podrà disfrutar de xarrades, tallers, contacontes i música en directe.

 

La Fira serà el complement perfecte de la Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana, que es celebrarà un dia abans (5 d'abril) en el MuVIM (València).

#Psic #PsicValenciana #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano

 

Informació relacionada: 

Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana 

Más de 20 actividades, entre charlas y talleres, integrarán la I Feria de la Psicología Valenciana

 



Noticias relacionadas

  • 22/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer