Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem ultimant els detalls d'este esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València. Col·legiats i col·legiades, us animem a assistir amb les vostres famílies i amics per disfrutar d'este dia en el qual hi hauran xarrades impartides pels membres dels Grups de Treball del COPCV i activitats infantils.

En poc més de 15 dies, tenim una cita important. Ens agradaria veure't en la I Fira de la Psicologia Valenciana que es celebrarà el 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com ja avançarem en emails anteriors, és un esdeveniment obert al públic amb el qual volem donar a conèixer totes les possibilitats de la nostra disciplina. La Psicologia i nosaltres com a professionals, podem ajudar a previndre i intervindre en gran varietat de contextos, no sols quan hi ha una patologia o trastorn, sinó també entrenant el desenvolupament de determinades capacitats o habilitats, promovent el benestar personal i en definitiva, millorant la qualitat de vida. D’alguna manera, som herois i heroïnes de la vida quotidiana (perquè este reconeixement deu de partir del nostre col·lectiu, només així podrem continuar reclamant la nostra presència en diversos àmbits) .

D'esta idea, naix PSIC. Este nou col·legiat/ada del COPCV del que tractem d'explicar-te el seu origen (encara que és un tant incert...).

 

Tots i totes les professionals de la Psicologia som PSIC

Descarrega't ací l'antifaç, retalla'l, posa-te'l i puja una foto a les xarxes socials, menciona al @COPCV i explica'ns #JoSócPsicXq

 

El dia de la Fira de la Psicologia Valenciana hi haurà un collage amb totes les fotos.

#Psic #PsicValència #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano.



Noticias relacionadas

  • 22/03/2024
20º Congreso sobre la Violencia contra las Mujeres

Organizado por Diputación de Alicante para los próximos 3 y 4 de octubre.
Leer

  • 21/03/2024
La vicedecana 2ª del COPCV participa en la mesa inaugural del XXI CNEP de la UMH

En este acto, Concepción Sánchez Beltrán, ha resaltado la importancia de ejercer la Psicología con rigurosidad y respeto además de afirmar que los psicólogos y psicólogas “no somos objetos de lujo, sino que somos esenciales en la estructura de la sociedad".
Leer

  • 15/03/2024
VIII Jornadas de Emociones y Bienestar

Organizadas por la Sociedad Española para el Estudio de la Ansiedad y el Estrés -SEAS para el día 22 de marzo en Madrid.
Leer

  • 12/03/2024
Jornada Autónomos y Jubilación. Invierte en ti.

Invierte en ti son un conjunto de jornadas divulgativas organizadas entre Banco Santander y ATA en las que resuelven dudas de los autónomos y emprendedores.
Leer

  • 08/03/2024
VÍDEO- II Jornadas del Día de la Mujer y la Niña en la Ciencia

En este encuentro profesional, las investigadoras han dado a conocer sus trabajos y las diferencias y similitudes sexuales de los sujetos estudiados.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer