Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem ultimant els detalls d'este esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València. Col·legiats i col·legiades, us animem a assistir amb les vostres famílies i amics per disfrutar d'este dia en el qual hi hauran xarrades impartides pels membres dels Grups de Treball del COPCV i activitats infantils.

En poc més de 15 dies, tenim una cita important. Ens agradaria veure't en la I Fira de la Psicologia Valenciana que es celebrarà el 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com ja avançarem en emails anteriors, és un esdeveniment obert al públic amb el qual volem donar a conèixer totes les possibilitats de la nostra disciplina. La Psicologia i nosaltres com a professionals, podem ajudar a previndre i intervindre en gran varietat de contextos, no sols quan hi ha una patologia o trastorn, sinó també entrenant el desenvolupament de determinades capacitats o habilitats, promovent el benestar personal i en definitiva, millorant la qualitat de vida. D’alguna manera, som herois i heroïnes de la vida quotidiana (perquè este reconeixement deu de partir del nostre col·lectiu, només així podrem continuar reclamant la nostra presència en diversos àmbits) .

D'esta idea, naix PSIC. Este nou col·legiat/ada del COPCV del que tractem d'explicar-te el seu origen (encara que és un tant incert...).

 

Tots i totes les professionals de la Psicologia som PSIC

Descarrega't ací l'antifaç, retalla'l, posa-te'l i puja una foto a les xarxes socials, menciona al @COPCV i explica'ns #JoSócPsicXq

 

El dia de la Fira de la Psicologia Valenciana hi haurà un collage amb totes les fotos.

#Psic #PsicValència #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano.Noticias relacionadas

  • 25/04/2019
Jornada de Neuropsicología: Neuropsicología y Nuevas Tecnologías

El COPCV organiza esta jornada que tendrá lugar el próximo 25 de mayo en Museo de Arte Contemporáneo de Alicante. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 23/04/2019
El COPCV participa en la inauguración del XVI Congreso Nacional de Estudiantes de Psicología

Al evento, celebrado del 3 al 5 de abril en la UMH de Elche, ha asistido la Vicedecana 2ª del Col·legi, Concepción Sánchez Beltrán. En su intervención, Beltrán ha recordado la importancia de la colegiación y de la formación continua.
Leer

  • 17/04/2019
Actividad con descuento a los colegiados/as con motivo del convenio marco de colaboración COPCV-CEU (València)

I Jornadas Iberoamericanas sobre Acoso y Violencia Escolar, 9 y 10 de mayo en la Universidad Cardenal Herrera-Ceu.
Leer

  • 15/04/2019
El COPCV ha col·laborat en les V Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la UJI

Mar Lluch, Vicedegana 3ª, i Mª Carmen Molés, Vocal del COPCV, han assitit a este acte centrar en l'abordatge multidiciplinari de la cooperació internacional per al desenvolupament.
Leer

  • 14/04/2019
Convocatoria Premios CIDAP 2018 - Cátedra de Investigación y desarrollo en Psicología

Ampliado el plazo de presentación de trabajos hasta el 30 de abril de 2019 a las 19:00 horas.
Leer

  • 13/04/2019
IV Congreso Nacional de Psicología

El Consejo General de la Psicología de España, organiza este evento que tendrá lugar del 21 al 24 de julio de 2019 en Vitoria-Gasteiz (Álava).
Leer