Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem ultimant els detalls d'este esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València. Col·legiats i col·legiades, us animem a assistir amb les vostres famílies i amics per disfrutar d'este dia en el qual hi hauran xarrades impartides pels membres dels Grups de Treball del COPCV i activitats infantils.

En poc més de 15 dies, tenim una cita important. Ens agradaria veure't en la I Fira de la Psicologia Valenciana que es celebrarà el 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com ja avançarem en emails anteriors, és un esdeveniment obert al públic amb el qual volem donar a conèixer totes les possibilitats de la nostra disciplina. La Psicologia i nosaltres com a professionals, podem ajudar a previndre i intervindre en gran varietat de contextos, no sols quan hi ha una patologia o trastorn, sinó també entrenant el desenvolupament de determinades capacitats o habilitats, promovent el benestar personal i en definitiva, millorant la qualitat de vida. D’alguna manera, som herois i heroïnes de la vida quotidiana (perquè este reconeixement deu de partir del nostre col·lectiu, només així podrem continuar reclamant la nostra presència en diversos àmbits) .

D'esta idea, naix PSIC. Este nou col·legiat/ada del COPCV del que tractem d'explicar-te el seu origen (encara que és un tant incert...).

 

Tots i totes les professionals de la Psicologia som PSIC

Descarrega't ací l'antifaç, retalla'l, posa-te'l i puja una foto a les xarxes socials, menciona al @COPCV i explica'ns #JoSócPsicXq

 

El dia de la Fira de la Psicologia Valenciana hi haurà un collage amb totes les fotos.

#Psic #PsicValència #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano.



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 16/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer