El COPCV ha col·laborat en les V Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la UJI

Mar Lluch, Vicedegana 3ª, i Mª Carmen Molés, Vocal del COPCV, han assitit a este acte centrar en l'abordatge multidiciplinari de la cooperació internacional per al desenvolupament.

Recentment s’han celebrat les V Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló. “Un esdeveniment anual que reuneix l’alumnat i professorat d’infermeria, medicina, psicologia, i altres disciplines afins i que s’ha consolidat com un espai de coneixement, de divulgació científica i d’intercanvi i convivència” tal i com ressalta el Degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester.

EL COPCV és col·laborador d’este acte desenvolupat el 10 i 11 d’abril i que enguany es centrava en la cooperació internacional per al desenvolupament. La conferència de Federico Buyolo, Director General Alt Comissionat Agenda 2030 ‘Agenda 2030: un nou contracte social global’ ha iniciat les V Jornades dins les quals s’han dut a terme  una taula d’esperts, tallers així como activitats i presentació de treballs relacionats amb la temàtica d’esta edició.

Degut a la importància de la cita, la Vicedegana 3ª  i la Vocal de la Junta de Govern del COPCV, Mar Lluch i Mª Carmen Molés, respectivamente, han vullgut estar presents.

Mar Lluch, Vicedegana 3ª COPCV; Ana Alarcón, Vicedegana de Psicologia; Mª Carmen Molés, Vocal COPCV (de dta. a esq.)

 Noticias relacionadas

  • 25/04/2019
Jornada de Neuropsicología: Neuropsicología y Nuevas Tecnologías

El COPCV organiza esta jornada que tendrá lugar el próximo 25 de mayo en Museo de Arte Contemporáneo de Alicante. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 23/04/2019
El COPCV participa en la inauguración del XVI Congreso Nacional de Estudiantes de Psicología

Al evento, celebrado del 3 al 5 de abril en la UMH de Elche, ha asistido la Vicedecana 2ª del Col·legi, Concepción Sánchez Beltrán. En su intervención, Beltrán ha recordado la importancia de la colegiación y de la formación continua.
Leer

  • 13/04/2019
IV Congreso Nacional de Psicología

El Consejo General de la Psicología de España, organiza este evento que tendrá lugar del 21 al 24 de julio de 2019 en Vitoria-Gasteiz (Álava).
Leer

  • 12/04/2019
Èxit d'assistència i participació en la I Fira de Psicologia Valenciana / Éxito de asistencia y participación en la I Feria de Psicología Valenciana

Al voltant de 2.000 persones han visitat este esdeveniment realitzat el 6 d'abril en València. / Alrededor de 2.000 personas han visitado este evento realizado el 6 de abril en València.
Leer

  • 11/04/2019
Celebrada la Jornada de Psicología de la vida cotidiana – XXV Jornadas Profesionales del COPCV

El intrusismo profesional y la necesidad de trasladar a la ciudadanía el rigor y la evidencia científica de la Psicología, centran este evento organizado por el Col·legi. (Se adjuntan fotografías).
Leer

  • 04/04/2019
Horario de Secretaría y del Centro de Formación y Atención Colegial del COPCV el viernes 5 de abril

Con motivo de la 'Jornada de Psicología de la Vida Cotidiana' que se celebra en el MuVIM (València), los horarios de atención al público de estas sedes cambian. / Amb motiu de la 'Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana' que es celebra en el MuVIM (València), els horaris d'atenció al públic d'estes seus canvien.
Leer