El COPCV ha col·laborat en les V Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la UJI

Mar Lluch, Vicedegana 3ª, i Mª Carmen Molés, Vocal del COPCV, han assitit a este acte centrar en l'abordatge multidiciplinari de la cooperació internacional per al desenvolupament.

Recentment s’han celebrat les V Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló. “Un esdeveniment anual que reuneix l’alumnat i professorat d’infermeria, medicina, psicologia, i altres disciplines afins i que s’ha consolidat com un espai de coneixement, de divulgació científica i d’intercanvi i convivència” tal i com ressalta el Degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester.

EL COPCV és col·laborador d’este acte desenvolupat el 10 i 11 d’abril i que enguany es centrava en la cooperació internacional per al desenvolupament. La conferència de Federico Buyolo, Director General Alt Comissionat Agenda 2030 ‘Agenda 2030: un nou contracte social global’ ha iniciat les V Jornades dins les quals s’han dut a terme  una taula d’esperts, tallers així como activitats i presentació de treballs relacionats amb la temàtica d’esta edició.

Degut a la importància de la cita, la Vicedegana 3ª  i la Vocal de la Junta de Govern del COPCV, Mar Lluch i Mª Carmen Molés, respectivamente, han vullgut estar presents.

Mar Lluch, Vicedegana 3ª COPCV; Ana Alarcón, Vicedegana de Psicologia; Mª Carmen Molés, Vocal COPCV (de dta. a esq.)

 



Noticias relacionadas

  • 22/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer