El COPCV està present en la pressa de possessió dels càrrecs del nou Govern valencià

Francisco Santolya, Degà del COPCV; Vicenta Esteve, Secretària del COPCV; i Andrea Ollero, Vocal del COPCV, han assistit representant a la corporació.

Els diumenge 16 ha tingut lloc la pressa de possessió de Ximo Puig com a President de la Generalitat Valenciana. A este acte, celebrat en Les Corts, han acudit Francisco Santolaya i Vicenta Esteve com a Degà i Secretària del COPCV, respectivament.

Es tracta d’un esdeveniment institucional al qual la Generalitat convida a representants de diversos àmbits de la societat valenciana. “Els psicòlegs i psicòlogues som un col·lectiu professional extens, que treballem en moltes i molt diferents àrees. Per això, i per continuar potenciant la nostra figura, és important estar present en este tipus d’actes”, ha dit Santolaya.

El dilluns, 17 de juny, el Degà i la Vocal de la Junta de Govern, Andrea Ollero, han assistit a la pressa de possessió de Mónica Oltra com a Vicepresidenta del Consell  i consellera d'Igualtat  i Polítiques Inclusives. La resta de càrrecs del nou Govern també han pres possesió dels seus càrrecs. Onze conselleries amb les quals el Col·legi espera mantindre comunicació per tal de continuar desenvolupant objectius professionals ja encetats, a més d’iniciar d’altres marcats i aprovats per la nova Junta de Govern del COPCV. 

 

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer

  • 12/02/2024
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que ponemos a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer