El COPCV s'estrena en Instagram

El Col•legi de Psicologia de la Comunitat Valenciana consolida la seua aposta per les noves tecnologies i obri un nou perfil en xarxes socials: ja ens pots seguir en Instagram en el compte @copcv_psicologia.

Conscients de la importància de les noves tecnologies i del paper que les xarxes socials exerceixen actualment a l'hora de difondre informació, el COPCV avança un pas més en aquest camí per acostar la institució tant al col·lectiu professional com a la resta de la societat i obri el seu nou canal en Instagram.

A través del compte @copcv_psicologia, el Col·legi compartirà imatges i informació de les seues activitats i d'actes en els quals participen els seus representants. La intenció de la Junta de Govern és donar immediatesa a les informacions, i permetre un millor coneixement d’allò que és fa en el COPCV.

Va ser a l'octubre de 2011 quan el Col·legi de Psicologia de la Comunitat Valenciana va obrir el seu primer compte en xarxes socials. A hores d’ara, ja comptem amb perfil en Twitter, Facebook, LinkedIn y Youtube, als quals sumem Instagram. A tots aquells que ja disposeu d’un compte en aquestes xarxes, us animem a seguir-nos, i a tothom a fer-nos els suggeriments que penseu que poden millorar la comunicació i l’intercanvi d’informació.

 

             

                  



Noticias relacionadas

  • 16/02/2024
Guía básica para el uso de las Tecnologías para Profesionales de la Psicología

Elaborada por el Consejo General de la Psicología a través de un grupo de trabajo del Área de Nuevas Tecnologías aplicadas a la Psicología.
Leer

  • 09/06/2022
Estudio influencia pandemia en la práctica profesional de la psicología

Elaborado por la Sección de Nuevas Tecnologías aplicadas a la Psicología del Colegio Oficial de Psicología de Castilla y León.
Leer

  • 28/12/2020
Resultados de la encuesta sobre el uso que colegiados/as hacen de las nuevas tecnologías

La investigación ha sido realizada por el área de NNTT aplicadas a la psicología del Consejo General de la Psicología de España en este año 2020.
Leer

  • 11/12/2020
Vídeo - II Jornada virtual de Nuevas Tecnologías

Acceso, hasta el 14 de diciembre, a la grabación completa de este evento.
Leer