XXVIII Jornada sobre Addiccions: 'Comunicació i salut. Llegeixi detingudament les instruccions'

L'activitat tindrà lloc el proper 13 de novembre, dimecres, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

El pròxim 13 de novembre del 2019 es celebrarà la XXVIII Jornada sobre Addiccions, organitzada per la UPCCA (Pla Municipal de Drogodependències) de l'Ajuntament de València en col·laboració amb la FAD, que tindrá lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

La Jornada que enguany té per tema "Comunicació i salut. Llegiu-vos detingudament les instruccions" està concebuda com una activitat d’informació i formació dirigida a tota la població.

Pel gran interès que susciten les jornades municipals sobre addiccions i per les limitacions d’aforament serà necessària la inscripció prèvia que es pot formalitzar des de la pàgina web - www.valencia.es/pmd (enllaç a Jornada), des d'on es poden consultar tots els detalls sobre l'activitat o mitjançant el Formulari en línia

Per a qualsevol informació es pot contactar amb el personal tècnic en el número de telèfon del PMD: 962082029 o per correu: pmdsanidad@valencia.es

 


El próximo 13 de noviembre de 2019 se celebrará la XXVIII Jornada sobre Adicciones, organizada por la UPCCA (Plan Municipal de Drogodependencias) del Ayuntamiento de Valencia en colaboración con la FAD, que tendrá lugar en el Aula Magna de la Facultad de Medicina y Odontología de la Universidad de Valencia.

La Jornada que este año tiene por tema "Comunicación y salud. Léase detenidamente las instrucciones" está concebida como una actividad de información y formación dirigida a toda la población.

Por el gran interés que suscitan las jornadas municipales sobre adicciones y por las limitaciones de aforo será necesaria la inscripción previa que se puede formalizar desde la página web - www.valencia.es/pmd (enlace a Jornada), desde donde se pueden consultar todos los detalles sobre la actividad o mediante el Formulario en línea

Para cualquier información se puede contactar con el personal técnico en el número de teléfono del PMD: 962082029 o por correo: pmdsanidad@valencia.es

 

1 archivo adjunto

Programa XXVIII Jornada.2019.pdf [2,09 MB]Noticias relacionadas

  • 20/11/2019
X Jornada Autonómica de Bioetica

El Hospital la Fe de València ha acogido estas jornadas “La información a pacientes un deber ético” organizadas por la Dirección General de Planificación, Eficiencia Tecnológica y Atención al Paciente de la Generalitat Valenciana.
Leer

  • 11/11/2019
COPCV & CEV presentan la Red de Empresas Sana+Mente Responsables en la Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia (FECAP)

La vocal Pilar del Pueblo y el presidente de la Comisión Deontológica del COPCV, Fernando Catalán, han participado en la jornada 'Presentación del Proyecto de Desarrollo de Entornos Saludables y Mejora del Bienestar Laboral', desarrollada el pasado viernes en Segorbe.
Leer

  • 07/11/2019
La Mostra Itinerant de cinema “MIRANT” arriba a Valencia amb el lema “Salut i Dona, necessitats i desafiaments”

La II edició de la Mostra s'inaugurarà a Valencia el pròxim 21 de novembre amb el documental “Woman”, i posarà el centre d'atenció a la importància de la cultura com ferramenta de canvi social.
Leer

  • 29/10/2019
Dia Nacional sense Jocs d'Atzar / Día Nacional sin Juegos de Azar

Coincidint amb el Dia Nacional sense Jocs d'Atzar, que se celebra aquest 29 d'octubre, el COPCV fa una crida a les administracions a prendre mesures per a previndre i evitar l'exposició de xiquets i adolescents als problemes d'addicció que suposen aquest tipus de jocs. / Coincidiendo con el Día Nacional sin Juegos de Azar, que se celebra este 29 de octubre, el COPCV hace un llamamiento a las administraciones a tomar medidas para prevenir y evitar la exposición de niños y adolescentes a los problemas de adicción que suponen este tipo de juegos.
Leer

  • 28/10/2019
Taller: "Tratamiento cognitivo-conductual del dolor crónico"

La actividad tiene previsto su inicio el día 29 de noviembre de 2019
Leer

  • 28/10/2019
39a Jornada viure en salut: 'Xarxasalut'

L'activitat tindrá lloc el 7 de novembre en València
Leer