Acte de lliurament dels Premis de Festes Inclusives i No Sexistes

La vocal de la Junta de Govern del COPCV Andrea Ollero va acudir a l'acte, organitzat per la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que es va celebrar aquest dimecres a València.

Coincidint amb el 'Dia Internacional de la Infància', la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va celebrar un acte Institucional amb motiu de la commemoració del '25 de Novembre, Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona'. 

Durant l'acte, que va comptar amb destacada presència de representants del govern valencià, es van lliurar els I Premis de Festes Inclusives No Sexistes, que reconeixen a ajuntaments i mancomunitats per la seua labor en la promoció de la igualtat de gènere en les seues festes. En la seua primera edició, aquests premis han recaigut als ajuntaments de Vilafranca de Cid, Alcúdia de Crespins i Alaquàs, així com en la mancomunitat de Serveis La Vega, que obtindran cadascun un premi de 10.000 euros. El jurat també ha concedit esment especial, sense dotació econòmica, als ajuntaments de Font d'En Carròs, Pedreguer, Benetússer i Mislata. Des del Col·legi de Psicologia de la Comunitat Valenciana, Andrea Ollero, vocal de la Junta de Govern, ha aplaudit aquesta iniciativa "pel possible impacte en la població jove en la implicació de la construcció d’una societat igualitària entre homes i dones".

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va incidir en què "la violència no és una xacra, no és un virus, és un problema estructural de la nostra societat”, i va presentar la campanya 'Així sí', la qual pretén donar suport a les actituds d'aquells homes que s'impliquen en la lluita per la igualtat i treballen per la fi de la violència masclista, buscant la seua complicitat per "anar junts en el camí de la igualtat".

La campanya, composta per cinc vídeos, va dirigida al públic jove i representa situacions i temàtiques que formen part del seu dia a dia, i en les quals les dones pateixen discriminació o violència, com és el control del mòbil o de la seua imatge per part de les seues parelles; la cosificació de la qual són objecte per part de la indústria pornogràfica o les situacions d'abusos.

                                  

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Convocatoria IV Premios Igualdad

Convocados por el Ajuntament de València. Puedes inscribirte hasta el 26 de julio de 2024.
Leer

  • 15/04/2024
Jornada: 'Buenas prácticas de acompañamiento a víctimas de violencia de género con estrés postraumático'

Con motivo del Día Mundial de la Salud, la Red Sanitaria Solidaria colabora en la organización de este encuentro online que se realizará el 18 de abril a las 17:00h
Leer

  • 09/04/2024
Convocatoria de Subvenciones para Proyectos que fomenten la Igualdad de las Personas LGTBI en su edición 2024

Convocada por la Sección de Inclusión Social y Convivencia del Área de Igualdad del Ayuntamiento de Valencia.
Leer

  • 20/03/2024
Participamos en la primera reunión del comité científico del XX Congreso sobre la Violencia Contra la Mujer

En ella se han perfilado los temas que se tratarán en este evento organizado para el 3 y 4 de octubre de 2024.
Leer

  • 08/03/2024
Ens comprometem a continuar treballant per la igualtat - Dia Internacional de la Dona (8 de març)

Comunicat del COP al qual ens sumem per reinvindicar la igualtat i la necessitat de formació en perspectiva de gènere, per a poder identificar les estructures i sistemes que perpetuen la desigualtat i així, a través del nostre exercici professional, contribuir a la seua finalització.
Leer

  • 07/03/2024
GUÍA para mujeres supervivientes de violencia de género con problemas de adicciones. No te rindas

Valladolid, Asociación para la Promoción y Gestión de Servicios Sociales Generales y Especializados (Progestión), 2023, 40 p.
Leer