El COPCV lliura el Premi CIDAP 2018

Els guardons es lliuren aquest divendres, 13 de desembre a Madrid, en la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació de la Psicologia. El primer premi es reparteix enguany entre Jorge Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), i el grup d'investigació Calité, del Departament de Psicologia de la Salut de l'UMH d'Elx.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana reconeix, amb aquest Premi CIDAP, el coneixement generat des de l'experiència professional en els diferents àmbits d'actuació de la Psicologia, així com les idees innovadores dels professionals d'aquesta disciplina.

Com cada any, els quatre reconeixements s'entreguen en el transcurs de la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia que organitza la Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundación) juntament amb la Divisió de Psicologia del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid.

Els premiats pel COPCV en aquesta edició CIDAP 2018 són:

  • 1r PREMI (1.500 €): José Joaquín Mira Solves, catedràtic de Psicologia Social i membre del grup d'investigació Calité de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, pel seu treball 'Enfocaments, projectes i resultats en qualitat assistencial i seguretat del pacient'.
  • 1r PREMI (1.500 €): Jorge Javier Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), al costat de Laura Andreu Pejó i Elena Crespo Delgado, pel projecte 'Mamáfeliz: ús de les TIC per a l'estudi i la prevenció de la depressió perinatal'.
  • 2n PREMI (1.000 €): Estefanía Melina Mónaco Gerónimo, autora del treball 'L'educació emocional en l'adolescència, desenvolupament i aplicació d'un programa d'intervenció'.
  • 3er PREMI (500 €): María Amparo Andreu Catalá, pel seu 'Projecte d'actuació psicològica educativa: les arts escèniques dins del currículum com a mitjà de lluita contra el fracàs escolar i foment de la inclusió'.
  • 4t PREMI (500 €): Cristina Borrego Honrubia, autora del 'Estudi longitudinal sobre el nivell de competència parental i estrés dels pares amb fills/as amb discapacitat intel·lectual o TEA'.


La VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia se celebra aquest divendres 13 de desembre en la Seu del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros.

 

 

Notícies relacionades:

VI Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología - Entrega de Premio CIDAP 2018

 

 

 



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer

  • 12/02/2024
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que ponemos a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer