El COPCV lliura el Premi CIDAP 2018

Els guardons es lliuren aquest divendres, 13 de desembre a Madrid, en la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació de la Psicologia. El primer premi es reparteix enguany entre Jorge Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), i el grup d'investigació Calité, del Departament de Psicologia de la Salut de l'UMH d'Elx.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana reconeix, amb aquest Premi CIDAP, el coneixement generat des de l'experiència professional en els diferents àmbits d'actuació de la Psicologia, així com les idees innovadores dels professionals d'aquesta disciplina.

Com cada any, els quatre reconeixements s'entreguen en el transcurs de la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia que organitza la Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundación) juntament amb la Divisió de Psicologia del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid.

Els premiats pel COPCV en aquesta edició CIDAP 2018 són:

 • 1r PREMI (1.500 €): José Joaquín Mira Solves, catedràtic de Psicologia Social i membre del grup d'investigació Calité de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, pel seu treball 'Enfocaments, projectes i resultats en qualitat assistencial i seguretat del pacient'.
 • 1r PREMI (1.500 €): Jorge Javier Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), al costat de Laura Andreu Pejó i Elena Crespo Delgado, pel projecte 'Mamáfeliz: ús de les TIC per a l'estudi i la prevenció de la depressió perinatal'.
 • 2n PREMI (1.000 €): Estefanía Melina Mónaco Gerónimo, autora del treball 'L'educació emocional en l'adolescència, desenvolupament i aplicació d'un programa d'intervenció'.
 • 3er PREMI (500 €): María Amparo Andreu Catalá, pel seu 'Projecte d'actuació psicològica educativa: les arts escèniques dins del currículum com a mitjà de lluita contra el fracàs escolar i foment de la inclusió'.
 • 4t PREMI (500 €): Cristina Borrego Honrubia, autora del 'Estudi longitudinal sobre el nivell de competència parental i estrés dels pares amb fills/as amb discapacitat intel·lectual o TEA'.


La VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia se celebra aquest divendres 13 de desembre en la Seu del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros.

 

 

Notícies relacionades:

VI Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología - Entrega de Premio CIDAP 2018

 

 

 Noticias relacionadas

 • 11/08/2020
CUOTA COLEGIAL Segundo semestre 2020

Aviso sobre el próximo cargo de la cuota colegial.
Leer

 • 31/07/2020
IMPORTANTE: Ampliación plazo actualización Registro Autonómico de Centros, Servicios y Establecimientos Sanitarios de la Comunitat Valenciana (RACSES)

Tras la suspensión de plazos administrativos por el estado de alarma, el plazo establecido vence el próximo 25 de noviembre de 2020. A continuación, disponéis de información detallada así como de los documentos necesarios para realizar dicho trámite.
Leer

 • 29/07/2020
El COPCV ofrece, de manera gratuita a todos los colegiados y colegiadas, realizar intervenciones online a través de la plataforma PsyPocket

Ya está en funcionamiento esta herramienta, que permite llevar a cabo intervenciones profesionales de telepsicología de forma segura. Además de videoconferencia cifrada de alta calidad, incluye el manejo de la agenda y envío de mensajería instantánea cifrada. 
Leer

 • 28/07/2020
Convocatoria Premios CIDAP 2020 - Cátedra de Investigación y desarrollo en psicología

El plazo de presentación de los trabajos comienza el día 1 de junio de 2020 y finalizará el día 30 de noviembre de 2020 a las 16:00 horas.
Leer

 • 27/07/2020
X Edición Premio Psicofundación Jóvenes Psicólogos/as Emprendedores 2020

Se amplia el plazo de presentación de candidaturas, siendo el último día de presentación el 30 de agosto de 2020.
Leer

 • 24/07/2020
El COPCV presente en el acto en memoria de los fallecidos por el Covid-19 celebrado en València

El acto cívico en recuerdo de las víctimas de la pandemia y en homenaje a los servicios esenciales de la ciudad ha sido organizado por el Ayuntamiento de Valencia.
Leer