Mª Carmen Molés, nomenada vocal del Consell d'Igualtat de l'Ajuntament de Castelló

La vocal de la Junta de Govern del COPCV representarà al Consell Sectorial de Benestar Social en aqueix òrgan consultiu municipal que treballa per a la promoció d'igualtat d'oportunitats.

Mª Carmen Molés ja representava al Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat en el Consell Sectorial de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló, un òrgan consultiu de participació de les diferents institucions públiques i privades, organitzacions i associacions amb implantació a la ciutat de Castelló, relacionades amb qualsevol dels àmbits del Benestar Social, l'objectiu del qual és aconseguir un major desenvolupament de la consciència col·lectiva, la solidaritat i participació, que faça possible l'assumpció per la societat dels seus propis problemes, i l'elevació de la qualitat de vida i del benestar de tota la població.

Ara Molés ha sigut designada també com a representant del Consell de Benestar Social en un altre òrgan consultiu: el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes. La fi última d'aquest consell de l'Ajuntament castellonenc és fomentar la participació ciutadana en els assumptes municipals en matèria de promoció de la igualtat d'oportunitats de dones i homes.



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Convocatoria IV Premios Igualdad

Convocados por el Ajuntament de València. Puedes inscribirte hasta el 26 de julio de 2024.
Leer

  • 15/04/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 09/04/2024
Convocatoria de Subvenciones para Proyectos que fomenten la Igualdad de las Personas LGTBI en su edición 2024

Convocada por la Sección de Inclusión Social y Convivencia del Área de Igualdad del Ayuntamiento de Valencia.
Leer

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer

  • 08/03/2024
Ens comprometem a continuar treballant per la igualtat - Dia Internacional de la Dona (8 de març)

Comunicat del COP al qual ens sumem per reinvindicar la igualtat i la necessitat de formació en perspectiva de gènere, per a poder identificar les estructures i sistemes que perpetuen la desigualtat i així, a través del nostre exercici professional, contribuir a la seua finalització.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer