Us convideme a vore el curt i de l'obra teatral 'Desorientats' amb motiu del Dia Internacional dels drets de la Infància i l’Adolescència

El pròxim 19 de novembre el COPCV retransmetrà per streaming 'Desorientats', dos peces complemetàries per mostrar el dia a dia de dos psicòlegs (un que treballa a una residència d'acolliment de joves i altre, en un institut) i posar de manifest la necessitat de garantir els drets del xiquet/a.

El COPCV es suma als actes i activitats propostes per la Direcció General d’Infància i Adolescència destinades a commemorar el Dia Internacional dels drets de la Infància i l’Adolescència i ho fa, amb la projecció d’un curt i la representació de l’obra de teatre ‘Desorientats’. Dos peces independents però complementàries entre si que es podran vore el proper dijous 19 de novembre en streamimg.

En elles, es mostren situacions per les quals passa un matrimoni de psicòlegs. Un, treballa en una residència d'acolliment de joves i l’altre, és orientador d'IES. Ambdós es conten els avatars sorgits en els seus col·legis durant eixe dia i ho fan, donant vida a aquelles persones amb les que han interactuat al llarg del dia, des de xiquets i xiquetes, professors, pares i fins i tot, el mateix conserge. Durant les diferents escenes es posa de manifest la necessitat de garantir els drets del xiquet/a.

Les obres són una producció de la Universitat Ceu-Cardenal Herrera. Per això, el Col·legi ha estat treballant junt amb el director teatral del CEU, José Enrique March i Blanca Beneito, qui ha escrit les obres, assessorats pels col·legiats Andrea Soler i Darío Lucas, i coordinats per la vocal de la Junta, Andrea Ollero.

El saló d’actes del COPCV-València acollirà esta representació per a la qual, degut a la crisi sanitària de la covid19, hem hagut de limitar l’aforament. És per això, que podreu vore-la de manera on-line.

Rosa Molero, Directora General d’Infància; Francisco Santolaya, Degà de la Junta de Govern del COPCV; i Mª José González, vicerectora d’Estudiants de la Universitat Cardenal Herrera, acompanyats per membres de la Junta de Govern del Col·legi, dels psicòlegs coordinadors i de diversos actors, estaran present durant la interpretació.

 

Us convidem a seguir esta representació per streaming el proper dijous, 19 de novembre, a les 16:00h. I a compartir-la amb els vostres contactes!

Clicka ací per a accedir (el reproductor de l'emissió apareixerà 30 minuts abans de l'hora d'inici).

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 02/12/2020
Horari del Centre de Formació - Dijous 3 de desembre / Horario del Centro de Formación - Jueves 3 de diciembre

El Centre de Formació romandrà tancat de 17h. a 19:15h. / El Centro de Formación permanecerá cerrado de 17h. a 19:15h.
Leer

  • 30/11/2020
XI Concurs Infantil de postals Nadalenques del COPCV / XI Concurso Infantil de postales Navideñas del COPCV

Fins al 3 de desembre es poden presentar les postals dels familiars més xicotets dels col·legiats/as. El treball més votat s'utilitzarà com a felicitació oficial del COPCV en el pròxim Nadal. / Hasta el 3 de diciembre se pueden presentar las postales de los familiares más pequeños de los colegiados/as. El trabajo más votado se utilizará como felicitación oficial del COPCV en las próximas Navidades.
Leer

  • 27/11/2020
El COPCV mostra el seu suport en el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones

Mª Carmen Molés, vocal del COPCV, assiteix a l'acte institucional organitzat per la Subdelegació de Govern de Castelló. És necessari 'visibilitzar i sensibilitzar sobre esta problemàtica social'.
Leer

  • 27/11/2020
Convocatoria Premios CIDAP 2020 - Cátedra de Investigación y desarrollo en psicología

El plazo de presentación de los trabajos finalizará el día 30 de noviembre de 2020 a las 16:00 horas.
Leer

  • 24/11/2020
XXIV Edición del Premio Sanitas MIR - El Consejo General de la Psicología recibe un reconocimiento por su labor durante la pandemia del Covid-19

El presidente del COP, Francisco Santolaya, recogió de manera virtual este galardón en nombre de todos los psicólogos y psicólogas de España.
Leer

  • 20/11/2020
El COPCV ofrece, de manera gratuita a todos los colegiados y colegiadas, realizar intervenciones online a través de la plataforma PsyPocket

Ya está en funcionamiento esta herramienta, que permite llevar a cabo intervenciones profesionales de telepsicología de forma segura. Además de videoconferencia cifrada de alta calidad, incluye el manejo de la agenda y envío de mensajería instantánea cifrada. 
Leer