XI Concurs Infantil de postals Nadalenques del COPCV / XI Concurso Infantil de postales Navideñas del COPCV

Fins al 3 de desembre es poden presentar les postals dels familiars més xicotets dels col·legiats/as. El treball més votat s'utilitzarà com a felicitació oficial del COPCV en el pròxim Nadal. / Hasta el 3 de diciembre se pueden presentar las postales de los familiares más pequeños de los colegiados/as. El trabajo más votado se utilizará como felicitación oficial del COPCV en las próximas Navidades.

Comença el XI Concurs Infantil de postals Nadalenques del COPCV. Fins el 3 de desembre a les 14:00h, els menuts de la casa, d’entre 3 i 12 anys, poden deixar volar la imaginació i plasmar en un paper una imatge representativa de Nadal.

S'estableixen 3 categories:

A- Xiquets de 3 i 4 anys.

B- Xiquets de 5 a 8 anys.

C- Xiquets de 9 a 12 anys.

 

Com participar?

Els treballs amb la corresponent documentació hauran de dirigir-se a la Secretaria del COPCV i presentats en un únic sobre en l'exterior del qual es farà constar XI Concurs Infantil de Postals Nadalenques, pseudònim de l'autor, Categoria (A, B o C).

Cada concursant presentarà un únic treball en format DIN-A4, amb tècnica lliure (no utilitzar purpurines ni tintes metàl·liques). Els treballs no podran anar plegats, per a evitar problemes d'impressió en cas de ser premiats.

 

Dins el sobre...

- El treball. En la part posterior del mateix es posarà el pseudònim triat per l'autor i la signatura del pare o mare.

- La següent documentació: novament, les dades personals de l'autor (nom, cognoms, edat); les dades del pare o mare (el que siga col·legiat del COPCV, el número de col·legiat, telèfon i e-mail); i la declaració signada pel pare o mare que la postal és original i inèdita.

 

Plaç d’entrega:

En els registres de les diferents seus del COPCV abans de les 14:00h. del dia 3 de desembre de 2020.

La votació de les postals nadalenques serà des del 4 de desembre al 9 de desembre, mitjançant el vot a través de la pàgina Web del Club d'Oci del COPCV que us facilitarem més endavant.

 

Premis:

Hi ha tres premis especials (un per categoria), la postal més votada serà la felicitació institucional del COPCV i els col·legiats autors dels treballs guanyadors, seran convidats al Sopar de Confraternitat.

Tots els xiquets i xiquetes que hagen participat, rebran un obsequi.

 

La participació en aquesta convocatòria suposa l'acceptació de les presents bases, que podran ser interpretades i integrades per la Junta en aquells aspectes no previstos en aquestes.

#ConcursoPostalesCOPCV #ConcursoPostalesNavidad

Més informació ací

 

Animem als fills/es, nebots/des, net/es de col·legiats i col·legiades a participar i ser la imatge de la felicitació oficial del COPCV d’enguany!

 

Se adjunta información en castellano



Noticias relacionadas

  • 30/01/2024
Votacions per a seleccionar el cartell de la 30ª Jornada Professional COPCV

Els col·legiats i col·legiades disposeu fins el 4 de febrer a les 23:59h. per a votar el cartell que més us agrade.
Leer

  • 28/01/2024
Concurs per a seleccionar el cartell de la 30ª Jornada Professional COPCV

Concurso para seleccionar el cartel de la 30ª Jornada Profesional COPCV. Se pueden presentar trabajos hasta el 30 de enero a las a las 14:00h., a través de la sede electrónica. Consulta las bases.
Leer

  • 22/12/2023
El COPCV us desitja Bon Nadal i Feliç Any Nou amb la postal guanyadora del XIV Concurs de Postals Nadalenques

El COPCV os desea Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo con la postal ganadora del XIV Concurso de Postales Navideñas
Leer

  • 14/12/2023
Lliurament de premis i festa infantil de Nadal del COPCV / Entrega de premios y fiesta Infantil de Navidad del COPCV

El Col·legi convida als col·legiats i als seus familiars, a les festes infantils que es celebraran en les seus de València, Castelló i Alacant. Durant les mateixes, s'entregaran els premis del Concurs de Postals.
Leer

  • 13/12/2023
Club de Ocio

El dijous 14 de desembre a les 18:00, a la seu d' Alacant, tindrá lugar l´activitat 'Cinefórum '¡Olvídate de mí!': Momento en las relaciones afectivo-sexuales.'
Leer