Commemorarem el Dia Internacional dels drets de la Infància i l’Adolescència amb l'estrena de 'Desorientats'

Es tracta de dos peces (curtmetrartge i obra de teatre) amb el mateix nom, sorgides de la col·laboració entre el COPCV, el CEU i la Direcció General d’Infància i Adolescència. La representació va tindre lloc el 19 de novembre al saló d'actes del COPCV-València.

Com ja avançarem fa uns dies, el COPCV va organitzar un acte, a proposta de la Direcció General d’Infància i Adolescència, i amb la col·laboració del CEU, per commemorar el Dia Internacional dels drets de la Infància i l’Adolescència.

El resultat va ser la projecció del curtmetratge i l’obra de teatre ‘Desorientats’ que es va representar el 19 de novembre al saló d’actes del COPCV-València. Andrea Ollero, vocal de la Junta del Col·legi va presentar l’esdeveniment agraint el treball de totes les persones que han participat en este repte així com ressaltant que “els professionals de la Psicologia de qualsevol àmbit, tenen mot en compte la salvaguarda dels drets de la infància”.

El director de CEUTEATRO, José Enrique March, va aprofitar l’ocasió per posar en valor el treball dels integrants de la formació. Així mateix, va fer Kety Betés, coordinadora del grup teatral,  i Blanca Beneito qui, assessorada pels col·legiats Darío Lucas i Andrea Soler, va escriure el guió. “Hem contat situacions que dos psicòlegs viuen al seu treball: un, treballa en una residència d'acolliment de joves i l’altre, és orientador d'IES. Hem fet servir l’humor per fer reflexionar alhora que entretindre”, va comentar March.

José Enrique March, Andrea Ollero, Kety Betés, i Blanca Beneito presentant les obres 'Desorientats' (d'esq. a dta.)

Per la seua part, Mª José González, Vicerectora d'Estudiants de la Universitat Cardenal Herrera, va assenyalar que “el grup de teatre és un espai de vida universitària, en el qual es reuneixen estudiants de diverses titulacions i procedències per a compartir la seua passió pel teatre” alhora que esta activitat, “enforteix moltes de les competències transversals a les quals prestem major atenció: capacitat de comunicar, treball en equip i creixement personal”.

Degut a les restriccions d’aforament que comporta la crisi sanitària de la covid19, al pati de butaques estigueren Francisco Santolaya, Degà de la Junta de Govern del COPCV; i Mª José González, vicerectora d’Estudiants de la Universitat Cardenal Herrera, acompanyats per membres de la Junta de Govern del Col·legi, dels psicòlegs coordinadors i de diversos actors. Les obres es varen poder vore per streaming

 

Consultar información en castellano aquí



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer