Assistim a la inauguració de la III Exposició Fotogràfica Itinerant de la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló

Enguany, la temàtica sobre la que gira esta mostra és ‘Salut i canvi climàtic’ i es podrà visitar fins el 6 de gener.

La nostra vocal, Mª Carmen Molés, ha assistit a la inauguració de la III Exposició Fotogràfica Itinerant organitzada per la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló i la Diputació de Castelló, celebrada el 22 de desembre en l’ Espai Cultural Obert Les Aules de Castelló. Enguany, la temàtica sobre la que gira esta mostra és ‘Salut i canvi climàtic’.

Un total de 45 fotografies acompanyades d’informació serviran, fins el 6 de gener, per a conscienciar sobre els efectes de l’escalfament global en el nostre ecosistema. Les imatges aborden l’empitjorament de la qualitat de l’aire; l’increment de les pandèmies, com és el cas del coronavirus; la pobresa i la malnutrició o els estralls per la sobreproducció de plàstics.

Com a complement a la inauguració, el grup de rapers ‘Pólvora & Karma’ ha apropat als assistents en forma de música una altra de les conseqüències del canvi climàtic, les migracions forçoses. Així mateix també s’ha fet un homenatge a tot el personal sanitari castellonenc pel seu esforç per a controlar la pandèmia de Covid-19.

Patricia Puerta, Vicepresidenta Diputación CS; Gonzalo Pareja, Delegado en CS de MedicusMundi; José Martí, Presidente Diputación CS; Loli González, Coordinadora Red Sanitaria Solidaria en CS; Mª Carmen Molés, Vocal de la Junta COPCV. (D'esq. a drta.)

Información en castellano aquí.

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 14/03/2024
La Red Sanitaria Solidaria celebra el día Mundial de la Salud Mental

Será en el Centro de Congresos de Elche, el próximo 21 de marzo.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer