SSOM - Campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar

Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència.

 

Des del Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència en el Foment dels recurs de famílies acollidores, porta a terme una campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar en la qual ha posat en marxa els següents recursos:

 

Des d'aquests tres mitjans s'intenta donar una major repercussió de l'acolliment familiar amb l'objectiu d'arribar al major públic possible

Es poden consultar aquests tres recursos a la pàgina web de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives



Noticias relacionadas

  • 30/11/2023
Asistimos a la presentación del VALORA, una herramienta de la Generalitat para la valoración de la gravedad de desprotección de niños y adolescentes

Representantes políticos de la Generalitat y la psicóloga impulsora de este instrumento, han explicado a las personas asistentes en qué consiste Valora y sus beneficios. Purificación Párraga, vocal de la Junta del COPCV junto con dos asesores del órgano colegial, valoran positivamente su puesta en marcha.
Leer

  • 02/10/2023
9th International Congress of Clinical and Health Psychology in Children and Adolescents

Se celebra en Valencia, del 22 al 24 de noviembre y hay descuento para colegiados/as.
Leer

  • 28/08/2023
El PIR de Psicología Infantil vuelve al 'start' y demanda una reformulación

El pasado mes de julio Psicología Clínica remitió una petición formal al Ministerio de Sanidad para la creación de una nueva especialidad PIR, Psicología Clínica Infantil.
Leer

  • 22/06/2023
Entrevista a Sefa Mulet, coordinadora de l'Estudi PsiCE en la Comunitat Valenciana

Recentment el Consell General de la Psicologia i Psicofundació han presentant alguns resultats que demostren la necessitat de psicòlegs i psicòlogues educatius dins aquests contexts com a ferramenta preventiva. Mulet ens explica com s'està desenvolupant en cada comunitat aquesta investigació nacional, la més gran que s'ha fet fins ara sobre l'eficàcia de les intervencions psicològiques a entorns escolars.
Leer

  • 25/04/2023
Las pruebas de detección de ansiedad a niños/as y adolescentes, clave para facilitar la intervención temprana

Así lo advierte la Asociación Americana de Psicología (APA-American Psychological Association) en un artículo publicado en su revista APA monitor.
Leer