El COPCV rep una distinció pel treball dels i les psicòlogues durant la pandèmia

El guardó s'ha entregat en l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Castelló en record a les víctimes de la covid-19 i per destacar l'important paper dels sectors essencials durant la pandèmia. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, ha recollit el reconeixement.

L'Ajuntament de Castelló ha celebrat un acte institucional en memòria de les víctimes de la covid-19 i en reconeixement als i les treballadores dels serveis essencials durant la pandèmia. Esta mateixa cita, que ha servit per commemorar el 770 Aniversari de la Ciutat, s’ha celebrat en la plaça Major el 10 de setembre.

Autoritats de tots els grups municipals han assistit per a representants dels col·lectius homenatjar els i les professionals del sector sanitari, de les forces i cossos de seguretat, d'emergències, del sector de neteja, de residències de majors, de comerç local, d’oenegés i associacions, i de mitjans de comunicació.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha llegit un manifest agraint el treball de tots col·lectius essencials com ara “funcionaris al servei de les administracions públiques, a les oenegés, atenció sanitària a animals, treballadors i treballadores socials, professionals del sector de la neteja, transportistes i treballadors de repartiment, distribuïdors d'alimentació, tècnics de subministraments, treballadors de la indústria, comerç, hostaleria, docents, administració de justícia, mitjans de comunicació”.

En total, han atorgat més de 50 reconeixements amb la llegenda ‘A totes els persones treballadores dels serveis essencials de Castelló. La ciutat és sent orgullosa de la vostra dedicació i esforç. Gràcies pel vostre treball durant la pandèmia’. El Col·legi Oficial de la Psicologia, en mans de la vocal Mª Carmen Molés, ha rebut este guardó. “Ens sentim orgullosos de la tasca que els i les professionals de la Psicologia hem i estem desenvolupat durant la pandèmia. Varem avançar que els problemes emocionals i psicològics augmentarien a conseqüència d’esta crisi global i que per tant, el nostre treball seria més fonamental que mai. Per això, des del COPCV incidim en la necessitat d’augmentar la ràtio de psicòlegs, per a que el gruix de la ciutadania en tinga accés”.

   

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
Problemas emocionales en jóvenes antes de la pandemia

Antes de la COVID-19, ya existía un incremento notorio de problemas emocionales en jóvenes. Así lo concluye un estudio publicado en la revista Journal of Child Psychology and Psychiatry.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer