Assistim a l'acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de les universitats valencianes

La tornada a la presencialitat i el finançament, centren els discursos del president de la Genralitat i de la rectora de la UJI. Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta han assistit a este esdeveniment.

La Universitat Jaume I de Castelló ha albergat l’acte d’apertura de les universitats valencianes. Per això, ha estat liderat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i la rectora de la UJI, Eva Alcón, acompanyada pels rectors i rectores d’altres universitats públiques i privades de la Comunitat.

Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta, han assistit a l’acte en representació del Col·legi.

En el seu discurs, Alcón ha reivindicat el finançament universitari i l'eliminació de la taxa de reposició per a les universitats. A este respecte, Puig, ha declarat que el Consell treballa per aconseguir el “millor model de finançament possible”. Per altra banda, el president ha destacat la tornada presencial a les aules. Ha dit que un total de 128.000 estudiants assistiran a les cinc universitats públiques valencianes, i que "la universitat ha demostrat que és el millor ascensor social que tenim”.

En esta ocasió, la conferència magistral oferida durant l’esdeveniment ha sigut ‘la serendipitat en la ciència: descobriments on conflueixen l'atzar i el talent’ a càrrec de la catedràtica de Química Física, Rosar Llusar Barelles. Seguidament, s’ha lliurat la Medalla d'Or de la Universitat Jaume I als col·lectius sanitari i sociosanitari, educatiu i científic en reconeixement a la seua feina i esforç durant la pandèmia de la COVID-19.

    

Acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de les universitats valencianes (esq.). Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta (drta.)

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 03/04/2024
Homenaje póstumo al psicólogo y profesor Ángel Solanes Puchol

18 de abril, a partir de las 17:50h en el salón de actos de Rectorado (Campus Elche). Organizan: la Universidad Miguel Hernández de Elche y la Cátedra de Trabajo, Recursos Humanos y Salud
Leer

  • 21/03/2024
La vicedecana 2ª del COPCV participa en la mesa inaugural del XXI CNEP de la UMH

En este acto, Concepción Sánchez Beltrán, ha resaltado la importancia de ejercer la Psicología con rigurosidad y respeto además de afirmar que los psicólogos y psicólogas “no somos objetos de lujo, sino que somos esenciales en la estructura de la sociedad".
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 26/02/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Facultad de Ciencias Sociosanitarias de UMH (Elche)

Este convenio se ha realizado durante la Semana de la Psicología organizada por la Universidad.
Leer

  • 22/02/2024
Acercamos el COPCV al estudiantado de Psicología de la UMH con la mesa redonda 'Una mirada a través de los grupos de trabajo'

La sede del COPCV de Alicante ha acogido este acto realizado el 21 de febrero dentro de la Semana de la Psicologia UHM Elche. Representantes del Col·legi han explicado los objetivos y servicios de la entidad mientras que representantes de los Grupos de Trabajo han dado a conocer las diferentes áreas y su organización.
Leer