Trobada 'REPENSEM AMB TONUCCI'

L'activitat tindrà lloc el 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.

Des de l'Àrea d'Educació de la Diputació de València, han organitzat la TROBADA "REPENSEM AMB TONUCCI" que tindrà lloc el dia 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.

En ella, el mestre i pedagog FRANCESCO TONUCCI (Frato, en el seu vessant com a dibuixant) realitzarà la presentació del seu últim llibre «Pot un virus canviar l'escola?» i reflexionarà sobre les implicacions de la COVID, la pandèmia i el confinament en el nostre sistema educatiu, aportant des d'una "mirada infantil" mesures i línies de treball alternatives que permeten millorar la vida dels xiquets i les xiquetes a les escoles i els pobles de la província de València.

Juntament amb l’entrada gratuïta i l'últim llibre de Francesco Tonucci com a regal, s'emetrà, una vegada finalitzada la Trobada, un Certificat d'Assistència.

El públic assistent podrà obtindre resposta per part de Francesco Tonucci a les preguntes que haja plantejat en el formulari d'inscripció, així com durant la mateixa Trobada.

En adjunt trobarà la INVITACIÓ amb més informació. Pot accedir al FORMULARI D'INSCRIPCIÓ en el següent enllaç: https://www.repensemambtonucci.org .



 

1 archivo adjunto

Inv_Trobada_22_Repensem Tonucci.pdf [2,91 MB]



Noticias relacionadas

  • 25/03/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer

  • 11/03/2024
Problemas emocionales en jóvenes antes de la pandemia

Antes de la COVID-19, ya existía un incremento notorio de problemas emocionales en jóvenes. Así lo concluye un estudio publicado en la revista Journal of Child Psychology and Psychiatry.
Leer