Divulguem en FICIV la figura del professional de la Psicologia

A través d'un spot, donem a conèixer entre escolars de 3 a 12 anys, qué fa el psicòleg. La peça es projecta davant de cada pel·lícula programada en el Festival Internacional de Cinema Infantil de València que es celebra de l'1 al 8 d'octubre.

Està a punt de començar la VII edició del Festival de Cine Infantil Internacional de València. De l’1 al 8 d’octubre, es projectaran llargmetratges i curtmetratges de tot el món dirigits a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Ens fa il·lusió compartir amb vosaltres l’audiovisual que el COPCV ha preparat per a difondre entre milers d’espectadors i espectadores. Segons l’organització, esperen superar el 6.000 xiquets i xiquetes als quals arribaren en l’edició anterior.

Davant de cada pel·lícula, es projectarà el nostre spot a través del qual, volem apropar la figura del psicòleg als més menuts. Hem optat per un missatge senzill i directe, utilitzant a Psic,  el personatge que des de fa uns anys ens acompanya, com a fil conductor. Les il·lustracions són de Sara Ströl, amb qui ja contaren per fer el còmic a l’any 2019, i es caracteritzen per ser de línies amables i colors identificatius de la nostra professió.

 

Davant la impossibilitat de dur les pel·lícules als cinemes per les restriccions de la pandèmia, des de FICIV, han optat per seguir amb el model de l’any passat. És a dir, apropar la programació de manera online a les escoles i enguany, com a novetat, també a les mestresses de casa ja que han arribat a un acord amb Tyrius. Presencialment, sí que es podrà anar al cine Lys, el 2 d'octubre a les 12h,per vore D'Aratacán i los tres mosqueperrosLa famosa invasión de los osos en Sicilia, Raya y el último dragón es projecta una pel·lícula dins la programació familiar. El mateix dia per la vesprada i el diumenge pel matí,en la plaça del patriarca, FICIV te preparats jocs tradicionals i una competició de baldufes. Tota esta programació s'ha presentat hui de manera oficial al Bioparc de València. Allí ha estat la vocal del COPCV, Mª Carmen Molés

  

Marcos Campos, Director FICIV, i Mª Carmen Molés, vocal COPCV, en la presentació

Tota la informació en ficiv.org

Matinals cine LYS



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 25/01/2024
Guía “Como en casa en ningún sitio”

Publicada por Save the Children, sobre el acogimiento familiar a niños, niñas y adolescentes que han migrado solos.
Leer