Jornada festiva 'Explorant els teus drets' amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i Adolescència

Organitza Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. L´11 de desembre, l'horari d'inici de l'activitat serà a les 11.00, en els Jardins de Vivers de València.

 

Amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va programar una sèrie d'activitats dirigides a festejar i visibilitzar els drets de xiquets, xiquetes i adolescents.

Malauradament el passat 20 de novembre vam haver de suspendre l’acte a la ciutat de València per les inclemències meteorològiques, però tal com informàrem, ens posàrem a treballar per a poder realitzar l’acte en una nova data.

Així doncs, el pròxim dia 11 de desembre es realitzarà la jornada festiva sota el títol "Explorant els teus drets" en la localitat de València. L'horari d'inici de l'activitat serà a les 11.00 hores, en els Jardins del Reial (Jardins de Vivers).

Dins de la jornada també es produirà la trobada de les famílies acollidores de la província, comptant amb la conferència "Ajudant en la construcció dels records" a les 11.00 hores.

Esteu totes i tots convidats a unir-vos i participar.

Us esperem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Con motivo de la celebración del Día de los Derechos de la Infancia y la Adolescencia, la Vicepresidencia y Consellería de Igualdad y Políticas Inclusivas programó una serie de actividades dirigidas a festejar y visibilizar los derechos de niños, niñas y adolescentes.

Desgraciadamente el pasado 20 de noviembre tuvimos que suspender el acto en la ciudad de València por las inclemencias meteorológicas, pero tal como informamos, nos pusimos a trabajar para poder realizar el acto en una nueva fecha.

Así pues, el próximo día 11 de diciembre se realizará la jornada festiva bajo el título "Explorando tus derechos" en la localidad de València. El horario de inicio de la actividad será a las 11.00 horas, en los Jardines del Real (Jardines de Viveros).

Dentro de la jornada también se producirá el encuentro de las familias acogedoras de la provincia, contando con la conferencia "Ayudando en la construcción de los recuerdos" a las 11.00 horas.

Estáis todas y todos invitados a uniros y participar. 

Os esperamos.

 



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 25/01/2024
Guía “Como en casa en ningún sitio”

Publicada por Save the Children, sobre el acogimiento familiar a niños, niñas y adolescentes que han migrado solos.
Leer