Governs acollidors: bones pràctiques per a promoure l'acolliment familiar a Espanya

Jornada organitzada per ASEAF i Save the Children

ASEAF i Save the Children van organitzar el mes de novembre passat una Jornada l'objectiu de la qual era visibilitzar la situació actual de l'acolliment familiar al nostre país i oferir bones pràctiques estatals i internacionals per a promoure i impulsar aquest model de protecció.

Després de la jornada, es va realitzar un document que recull la informació i reflexions que es van aportar, així com recomanacions i propostes de bones pràctiques per a millorar l'acolliment familiar a Espanya.

Adjuntem el citat document «Governs acollidors: bones pràctiques per a promoure l'acolliment familiar a Espanya» en el present correu desitjant que puga resultar d'utilitat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ASEAF y Save the Children organizaron el pasado mes de noviembre una Jornada cuyo objetivo era visibilizar la situación actual del acogimiento familiar en nuestro país y ofrecer buenas prácticas estatales e internacionales para promover e impulsar este modelo de protección.

Tras la jornada, se realizó un documento que recoge la información y reflexiones que se aportaron, así como recomendaciones y propuestas de buenas prácticas para mejorar el acogimiento familiar en España.

Adjuntamos el citado documento «Gobiernos acogedores: buenas prácticas para promover el acogimiento familiar en España» en el presente correo deseando que pueda resultar de utilidad.

 

1 archivo adjunto

Dossier_Jornada-Gobiernos_Acogedores_.pdf [16,84 MB]



Noticias relacionadas