XIII Jornades Socioeducatives amb el títol “Convivència i Inclusió Educativa”

Esta trobada, organitzades per la Regidoria d'Educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal de Sueca, es durà a terme en dos sessions: el 7 i el 9 d'abril.

Les XIII Jornades Socioeducatives estan organitzades per la Regidoria d'Educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, l'Associació de Pares d'Autisme de Sueca (APASU), l'Associació d'Inspectors d'Educació del País Valencià i el CEFIRE de Gandia (Conselleria d'Educació).

La primera de les ponències s'oferirà el dijous 7 d'abril, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví. Serà impartida per la mestra, pedagoga i ex presidenta del Consell Escolar Basc, Nélida Zaitegi de Miguel, portarà per títol “Desenvolupament humà i Justícia Social”, i tindrà com a objectius: sensibilitzar sobre la necessitat i urgència de repensar l'educació postcovid; reflexionar sobre els reptes als quals ens enfrontem per a avançar cap a una societat més justa, solidària i sostenible; i compartir i debatre entorn de les oportunitats actuals per al desenvolupament humà i la transformació social. El dia 9 d'abril, en estr cas en el Casal Multiusos, s'oferirà la ponència “Eines per a la Inclusió Educativa”, a càrrec de la mestra i psicòloga, experta en educació inclusiva, María del Coral Elizondo Carmona. Els objectius principals de la ponència se centraran en la reflexió sobre els reptes als quals ens enfrontem per a garantir la inclusió; la identificació de les mesures organitzatives, metodològiques i curriculars que permeten avançar cap a la inclusió; i el debat entorn de diferents eines per a la inclusió.

Per a poder inscriure's a les Jornades, serà necessari emplenar el butlletí corresponent i entregar-lo en el Gabinet Psicopedagògic Municipal de Sueca, bé de manera directa o enviant-ho al correu: gpm@sueca.es. A més d'esta inscripció, el professorat, psicòlegs, orientadors, etc., que vulguen obtindre la certificació que atorga el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE), hauran d'assistir els dos dies de Jornades i inscriure's també a través de la pàgina web de CEFIRE. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web municipal www.sueca.es o els perfils de les xarxes socials de l'Ajuntament de Sueca.

2 archivos adjuntos

Jornades de Sueca 2022.pdf [0,09 MB]

Programa XIII Jornades Sueca.pdf [0,26 MB]



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 16/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer