Assistim al nou acord entre Conselleria d’Igualtat, patronal i sindicats en matèria de millora laboral dels traballadors/es de Serveis Socials

La secretària del COPCV, Vicenta Esteve, ha assistit a este acte realitzat el 17 de novembre.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha signat este mati amb representants de les organitzacions sindicals i patronal, un acord mitjançat el qual es compromet a realitzar una millora laboral del personal del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Segons la Conselleria, “afectarà més de 13.000 treballadors i treballadores de centres de dia i serveis concertats amb la Generalitat”. Posant al mateix nivell als i les professionals del sector concertat enfront del sector públic.

Fins al Jardí Botànic de València, lloc escollit per representar l’acord, ha anat Vicenta Esteve, secretària del COPCV. En aquest acte, celebrat el 17 de novembre, la consellera, Aitana Mas,  ha afirmat que “la gran majoria de treballadores i treballadors que es beneficiaran d'aquesta mesura treballen en recursos de l'àmbit de la diversitat funcional, amb 8.000 places, seguit del sector residencial de persones majors, amb 2.500 professionals”. També, ha explicat, que es milloraran “les condicions del personal de centres de menors, de dones víctimes de violència masclista o de centres de l'àrea d'inclusió social”.

 

Com molts de vosaltres ja sabreu, estem realitzant una enquesta dirigida als psicòlegs/as de la intervenció social per tal de conéixer la situació actual de la nostra disciplina en aquest àrea.  Per a això, quants més professionals participeu, més precises seran les conclusions d'aquesta enquesta. Més info ACÍ.



Noticias relacionadas

  • 15/04/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 02/02/2024
La Salud Mental será el eje del VII Congreso de Derecho Sanitario de la La ADSCV

ASí se lo ha hecho saber Carlos Fornes, presidente de la Asociación de Derecho Sanitario de la Comunitat Valenciana, a Francisco Santolaya, decano del COPCV en la reunión que ambos mantuvieron ayer.
Leer