Reunió del Grup de Treball de l'Esport de Castelló

La trobada ha servit per concretar accions per al proper any.

El Grup de Treball de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física de Castelló s’ha reunit per fer un balanç de l’any que està a punt d’acabar i perfilar les línies d’actuació de cara al 2023. A la reunió, celebrada el 13 de desembre en la seu del COPCV de la capital de la Plana, han assistit algunes de les persones que integren l’integren. La seua coordinadora, María Cosín, destaca que la reunió s’haja pogut fer presencialment després d’una temporada on el distanciament i les mesures de seguretat han primat.

Ela pandèmia, comenta Cosín, ha posat com a prioritat la salut mental en qualsevol àmbit “notem més càrrega de treball tant en l’aspecte esportiu però els esportistes són persones i com a tal, els han traslladat certes necessitats i carències”.

Entre els objectius per al pròxim any, han consensuat posar en comú els casos i experiències professionals per ampliar els punts de vista; continuar organitzant activitats obertes als i les col·legiades com per exemple, excursions; i mantindré una comunicació constant amb els grups de treball de l’esport de València i d’Alacant ja que suposen una ferramenta enriquidora que possibilita el creixement de cada professional i de la disciplina.

 



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 29/02/2024
Realizada la conferencia 'Psicología del deporte e inclusión social, presente y futuro'

El doctor en Psicología por la Universitat de Barcelona, Jordi Segura Bernal, ha impartido la conferencia dentro del acto de clausura de la edición XVI del Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio organizado del COPCV.
Leer

  • 14/02/2024
Conferencia: 'Psicología del deporte e inclusión social, presente y futuro'

La actividad se realizará día 22 de febrero de 2024 con motivo de la celebración del acto de clausura e inauguración del Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio organizado por el COPCV. El Doctor en Psicología por la Universitat de Barcelona, Jordi Segura Bernal, será el encargado de impartir la conferencia.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer