Les Xarxes Sanitàries Solidàries inauguren el cicle 'Enredando' a Castelló, amb una taller de gestió d’estrès per a personal sociosanitari

L’entitat, de la qual forma part el COPCV, posa en marxa esta nova proposta que gira al voltant de la Salut Mental i que es desenvoluparà durant el primer semestre del 2023 en les tres províncies de la Comunitat.

Les Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS) de la Comunitat Valenciana inauguren a Castelló el cicle de trobades “Enredando” amb un taller de gestió de l’estrès i comunicació positiva per a personal sociosanitari. El taller es realitzarà el 20 de febrer en la Sala d'actes de la universitat CEU Sant Pau de 12.30 a 14.00, serà impartit per Kike Algora de ASNIE (Associació Nacional d'Intel·ligència Emocional) és obert a tot el públic i no necessita inscripció prèvia.

El cicle, te com a eix vertebrador de la Salut Mental, tema triat per les més de 40 entitats de les Xarxes de tota la Comunitat Valenciana per a treballar durant tot 2023. Esta primera edició constarà de quatre trobades en cadascuna de les tres províncies, que es desenvoluparan de febrer a maig en diversos espais de les entitats que formen les tres xarxes. El segon de les trobades a Castelló serà un taller sobre “Autocura per a personal sociosanitari”, que es realitzarà el 3 de març en la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, i serà impartit per la psicòloga Eva Ferrando.

Per a més informació:

Victoria Falcó:  victoria.falcó@medicusmundi.es  601 187 746



Noticias relacionadas

  • 19/04/2024
La Red Sanitaria Solidaria de Castellón celebra el Día Mundial de la Salud con diversas actividades

El 27 de abril, la Plaça Hort dels Corders y en el Menador Espai Cultural acogerán estas acciones destinadas para concienciar sobre el derecho a la salud.
Leer

  • 15/04/2024
Jornada: 'Buenas prácticas de acompañamiento a víctimas de violencia de género con estrés postraumático'

Con motivo del Día Mundial de la Salud, la Red Sanitaria Solidaria colabora en la organización de este encuentro online que se realizará el 18 de abril a las 17:00h
Leer

  • 14/03/2024
La Red Sanitaria Solidaria celebra el día Mundial de la Salud Mental

Será en el Centro de Congresos de Elche, el próximo 21 de marzo.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer