Acte Emotiu de nomenament com a Fill Adoptiu de Cullera al Psicòleg Fernando Lluch

A l'acte van acudir nombrosos companys del món de la psicologia educativa y de l'educació.

El nomenament es va dur a terme el passat 8 d'abríl amb la celebració d'un Ple extraordinari de l'ajuntament de Cullera. Després que la secretària de la corporació va fer lectura dels motius de la proposta, tota la corporació municipal va votar per unanimitat anomenar FILL ADOPTIU DE CULLERA A FERNANDO LLUCH GUTIÉRREZ , psicòleg municipal de Cullera per la seua tasca en Educació i en el àmbit social dirigida al benestar de tota la població menuts i grans.

Gran HUMANISTA, potenciador de l'ESCOLA INCLUSIVA,de la PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA, la SOCIETAT DEMOCRÀTICA, el SUPORT A LA CULTURA, el FOMENT DE LA LECTURA, ANALISTA I INVESTIGADOR, GRAN EDUCADOR, PERSONA I COMPANY.

A continuació de les paraules emotives del Sr. Alcalde, dels  diferents regidors i personal de l'ajuntament se li va fer lliurament a la família del nostre company el títol de fill adoptiu. Acompanyats per amics del món educatiu: mestres, inspector d'Educació, famílies, companys/es de professió etc.

El COPCV va fer arrivar a l'ajuntament de Cullera el nostre agraïment pel reconeixent a la trajectòria professional d'un psicòleg del Gabinets Psicopedagògics Municipals que ha deixat un legat per a impulsar la innovació en l'àmbit educatiu.  La creació del Premi Fernando Lluch dins del CIDAP del COPCV és la millor forma de mantindre el seu récord i la seua aportació en la investigació  des de la tasca professional en l'àmbit educatiu i des de la Psicología Educativa i Comunitària.

Un dels centres escolar on treballava s'ha constituit en Comunitat d'Aprenentatge, el CEIP Lluís Vives, l'Escolaica, aquest centre recentment ha participat amb el seus alumnes en el Congrés Científic Internacional Aprenentatge i interacciones en l'Aula, celebrat a València.

La nostra sincera enhorabuena a tota la Comunitat Educativa, i a totes les companyes del Gabinet Psicopedagògic Municipal i personal del Departament d'Educació de l'ajuntament de Cullera que ha fet possible aquest reconeixement.

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer

  • 27/02/2024
Psicólogos educativos en todos los centros, una medida clave

Esta es una de las conclusiones relacionadas con el bienestar del alumnado en España, recogidas en el último informe PISA.
Leer

  • 19/02/2024
Presentamos el Estudio Psice en la Comunitat

Sefa Mulet, coordinadora en la Comunitat del proyecto: 'el psicólogo o psicóloga educativa en los centros de secundaria y en los ciclos formativos, es eficaz a la hora de abordar desequilibrios y trastornos, pero, sobre todo, a la hora de desarrollar un trabajo orientado a la prevención'.
Leer

  • 16/02/2024
Realizada la III Jornada de Psicología Educativa del COPCV ‘Educación y Salud Mental a lo largo del desarrollo vital’

Los psicólogos y psicólogas que han participado, constatan la necesidad del psicólogo educativo dentro de los centros. En este evento, se ha presentado en la Comunitat el Estudio PsiCE, Prevención de los Problemas Emocionales en el Contexto Educativo.
Leer