Investidura com a DOCTOR “HONORIS CAUSA” del prof. Dr. ROBERT A. ROE i del prof. Dr. ADRIANO PIATTELLI

23 de novembre de 2015 a les 12:00 hores en el Paranimf de la Universitat de València

En representació del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana assisteixen a l'acte la Secretària Vicenta Esteve Biot i la Vocal Pilar del Pueblo.

L'acte ha estat presentat per la Professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, Alicia Salvador i la Vicerrectora d’Ordenació Acadèmica i professorat, Mavi Mestre.

 

ROBERT A. ROE

Robert A. Roe (Àmsterdam, 1944), graduat en Psicologia i doctor en Ciències Socials per la universitat d’Àmsterdam, és professor emèrit de Teoria de l’Organització i Comportament Organitzacional en la School of Business and Economics de la Maastricht University.

El Dr. Roe ha sigut Leibinitz Professor en la universitat de Leipzig, i professor visitant en les universitats de Trento, Michigan, València, British Columbia, Johannesburg, Sofia i la universitat tècnica de Berlín.

Pioner en el desenvolupament de la Psicologia Científica Europea, defensor d’una aproximació dinàmica i continuada en el temps en l’anàlisi científica del comportament humà, ha estat impulsor de nombroses societats científiques europees en Psicologia, així com de certificacions d’especialitats psicològiques.

Ha dirigit el Netherlands Aeromedical Institute i ha exercit de director associat d’estudis de l’Ecole des Hautes Études en Sciences Sociales de París

Autor de nombrosos articles científics i llibres, el seu treball ha estat reconegut amb els premis EAWOP Life Time Achievement Award, fellow of the International Association of Applied Psychology, Fellow of Maastricht Research School of Economics of Technology and Organization i l’Special Award for Contributions to EAWOP.

 

ADRIANO PIATTELLI

Adriano Piattelli (Francavilla al Mare – Chieti, 1951) és catedràtic de Patologia Oral i Medicina en la italiana Università degli Studi ‘G. D’Annunzio’ Chieti-Pescara.

Graduat en Medicina per la universitat catòlica de Roma, especialitat en Cirurgia General en la universitat de Chieti i en Odontologia per la Sapienza – Università di Roma, és doctor en Medicina per la Catholic University Rome. El Dr. Piattelli ha centrat la seua investigació en la resposta de l’os als diferents biomaterials, formant una de les escoles histològiques en odontologia més importants. Actualment lidera un grup de recerca per a l’estudi de la regeneració i suport de l’os i cèl•lules mare.

En l’àmbit de la gestió universitària, el Dr. Piattelli va ser degà i director d’estudis i investigació en la universitat de Chieti-Pescara. Conseller del servei nacional de salut italià des de 1990, ha dirigit les societats italianes de Medicina i Patologia Oral i d’Osteointegració.

Membre de l’acadèmia d’Osteointegració i dels consells editorials de nombroses revistes científiques, és coautor de més de 660 articles publicats què, amb més de 9.800 cites, el converteixen en un dels investigadors europeus més esmentats.

(Héctor Monterde, Alicia Salvador, Vicenta esteve, Jose María Peiró)

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer

  • 12/02/2024
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que ponemos a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer