AJUNTAMENTE DE VALÈNCIA

Presentació Pla diversitats Ajuntament de València

La Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI de l'Ajuntament de València, ha organitzant una jornada de presentació del diagnòstic del Pla Municipal LGTBI de la nostra ciutat -Pla Diversitas-, a la que ens agradaria convidar-vos.

La jornada transcorreria al matí del 3 d’octubre al Complex de la Petxina, a la ciutat de València amb la següent programació i persones participants:

             -       9:30 h Recepció i acreditació de persones inscrites.

             -       10 h Benvinguda a càrrec de l’Alcalde de València i la Regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI.

-       10:20 h "Divercities" Taula intercanvi de bones pràctiques. Modera: Nhabi Iturbide.

Participen: Andreu Agustín, director del centre LGTBI de Barcelona. Rosana Pastor, agent d’igualtat de l'ajuntament de Castelló. Ferran Senent (Servei d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València) i Josep Miquel Bisbal Sanz (de Tresesmés - assistència tècnica per a l'elaboració del diagnòstic del Pla)

             -       11:30 h Pausa amb cafè responsable socialment i mediambiental

             -       12 h “L’essencial és visible als ulls” Conversatori sobre reptes i esperances de lo LGTBIQ+. Modera: Miquel Missé.

Participen: Elisabeth Duval, Samantha Hudson, Beatriz Gimeno.

Ens interessa la vostra presència, participació i opinió; per això volem comptar amb vosaltres en un acte tan important per la nostra comunitat i pels col·lectius, associacions i entitats de defensa dels drets LGTBI+

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduC80qgRKdc8oAX4PDBUfGEU2NDaj-BcG6VE3j6WYn7Dxn4A/viewform

E-mail de contacto:
inclusioiconvivencia@valencia.es