El COPCV dona suport a la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 3 d'abril de 2022, i la inscripció està oberta fins el l'1 d'abril.

El proper 3 d'abril de 2022, es realitzarà la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló, data en la qual es commemora el Dia Internacional contra el Càncer. La cursa s’iniciarà a les 11:00h, partirà i finalitzarà en l'andana central del Passeig Ribalta.

Este esdeveniment està organitzat per la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, i la col·laboració d’organismes de diversos àmbits. El COPCV dona suport a esta cita com a col·lectiu professional coneixedor de les immenses implicacions de patir esta malaltia. La vocal, Mª Carmen Molés, ha estat en la seua presentació.

L’organització recorda que es tracta d’una marxa i no d’una carrera o competició per això, qualsevol persona que vullga, pot participar fins i tot, anant amb la seua mascota. Les persones interessades poden inscriure´s fins l'1 d'abril. Tota la recaptació es destinarà a la investigació oncològica.

   

Presentació de la Marxa (esq.); MªCarmen Molés i Salomé Esteller, gerent d'AECC (foto drta.)



Noticias relacionadas

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 13/05/2024
Guía práctica para la intervención en crisis suicidas

Editada por el departamento de salud del País Vasco (2024).
Leer

  • 03/05/2024
Firmamos un convenio con la Universidad Internacional de La Rioja - UNIR

Unimos así esfuerzos en materia de formación, investigación y difusión.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 26/04/2024
Entrevista a la psicóloga clínica, Verónica Guillén: El TLP provoca gran sufrimiento en los pacientes y en su entorno

De ahí que el Programa Family Connections esté enfocado en ofrecer psicoeducación y formación en habilidades de regulación emocional a las personas más cercanas a los pacientes con Trastorno Límite de Personalidad.
Leer