Video - RiberaTV sobre les IX Jornades Psicologia, Educació i Municipi 'Els Municipis com Agents Educatius'

Diferents mitjans locals i estatals han cobert la trobada de les IX Jornades de Gabinets Municipals, que enguany s'han celebrat al Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca.

Amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada on donar a conèixer noves iniciatives adequades al context educatiu i municipal actual, entre professionals que treballen en l’àmbit de l’administració Local  i professionals de l’àmbit de la psicologia en general. Fins a Sueca s’han desplaçat professionals de reconeguda trajectòria per a oferir una sèrie de ponències. 
 
La presència del professor, Francesco Tonucci, en aquestes jornades ha generat gran expectació. Mes de 200 interessats han acudit a les Jornades, organitzades periòdicament pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i coordinades per la Comissió d’intervenció Municipal del COPCV, amb la col·laboració de Ajuntament de Sueca, Diputació de València i Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i entitat bancària "La Caixa.



Noticias relacionadas