Video - SuecaTV sobre les IX Jornades Psicologia, Educació i Municipi 'Els Municipis com Agents Educatius'

Diferents mitjans locals i estatals han cobert la trobada de les IX Jornades de Gabinets Municipals, que enguany s'han celebrat al Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca.

La televisió de Sueca, també es fa ressò del que van ser les IX Jornades Psicologia, Educació i Municipi 'Els Municipis com Agents Educatius' que van comptar amb la presència del prestigiós pedagog Francesco Tonucci. 

Les jornades dels Gabinets Municipals, organitzades periòdicament pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i coordinades per la Comissió d’intervenció Municipal del COPCV, estan dirigides a psicòlegs i psicòlogues, estudiants dels últims cursos de psicologia i altres professionals relacionats amb l’àmbit educatiu. 

En paraules de F. Santolaya, degà del col·legi “Són unes Jornades d’actualització de coneixements i de reciclatge, en esta ocasió, és de ressaltar la figura del professor Tonucci, atès que aporta un enfocament completament diferent d’allò que ha de ser l’escola, molt més integrada en la realitat del dia a dia del xiquet. Aquestes jornades també serveixen com a reconeixement, en estos moments de crisi, del suport i de la realitat que vincula els gabinets municipals amb els ciutadans”.



Noticias relacionadas